Böyle bir kulaklık hatası sizdede varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir kulaklık hatası sizdede varmı ?
Arkadaşlar Sorunum şu ... N70 imde radyo veya müzik dinlemek için kulakligı taktığımda " kayıtlı ses etiketi yok " diyo sürekli ve müzik duruyo ... Yani o baş konuş düğmesine basılmış gibi sayıyo sürekli ... Ama ben bastığımda ise düğme çalışmıyo ... Yani radyo kanalıni değiştirmiyo (kanallar kayıtlı) ... Ama kulaklık bağlantı yeri hafif hareket etse sürekli kanal değiştiriyo hatalar verip duruyo ... Gittim yeni kulaklık aldım ama o da bir iki saat sonra yine aynı hataları vermeye başladı ... Telin port bozuk desek pc ye filan bagliyorum kablo ile sorun filan çıkmıyo ... Bunun sizce sebebi ne dir ... Kulakliktami yoksa port tami yada yazılımdami formatmi atsam acaba ? ... Bu sorunu yaşayan varsa bir yardım lütfen ...
 


abuzer02

abuzer02

Üye
Slm kardeş senin kulaklık port girişinde kesin bi sorun var şase yapıyor olabilir.

----------Eklendi @ 00:46:48 ---------- Yazıldı @ 00:44:55 ----------

Çünkü usb ile kulaklık ayrı birşey port aynı ama kulaklık sistemi ile usb sistemi ayrı dağıtılmıştır N70 lerde

----------Eklendi @ 00:53:59 ---------- Yazıldı @ 00:46:48 ----------

Portu kesinlikle değiştir yada hafıza kartını bilgisayara tak yeni bi klasör oluştur sonra bilgilerini yeni klasöre kopyala sonra hafıza kartını biçimlendir sonra telefonuna tak telefonundan da biçimlendir sonra bilgisayara kaydettiğin bilgilerini dosyalarını hafıza kartına yükle hafıza kartını da bi virüs taramasından geçir kesin virüsde vardır.

Sonra hafıza kartını telefonuna takmadan önce telefonuna format at ama önce sim kartını çıkart format atma işlemi tamamlandıktan sonra sim kartını ve hafıza kartını tak daha kulaklığını tak bi dene bakalım oluyormu hadi kolay gelsin.

----------Eklendi @ 00:57:30 ---------- Yazıldı @ 00:53:59 ----------

Şunu da bi dene eski bi diş fırçasını al eline fırçaya hafif biraz kolonya püskürt ve daha sonra diş fırçasıyla kulaklık girişini yani portu güzelce bi fırçala ve sonra temiz bir kağıt mendille sil sonra kulaklığını tak bi dene çalışıyormu hadi kolay gelsin.
 
yunus5055

yunus5055

Üye
    Konu Sahibi
Ya virüs yok ondan eminim ... Çünkü freememden sürekli performans takibi yapıyorum ... Xploreyede hakimim zaten dosyaları en incesine kadarda biliyorum ... Ama şu dış fırçası olayını bi denicem ins olur ... Yoksa ne normal radyosunu kanal değişmeden nde mp3 lerde takılma olmadan dinleyebiliyorum doğru düzgün ... Anca teli masaya bırakırsam öyle sorun olmuyo yani ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt