Böyle Bir Dolandırıcılığı Hiç Görmemiştim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Bir Dolandırıcılığı Hiç Görmemiştim
Kısaca anlatayım:
İşim gereği şikayet üzerine bugün tüketici haklarına gittim. Bir ürünümüzde para iadesi isteyen bir müşteri için. Asıl mesele bu değil. Bir çocuk cep telefonu satın almış 610 milyona nokia marka bişey. Satın alırken kutuyu açıp bakmış telefon kutuda sonra eve gitmiş. Sim kartı takacak yeri yok. Arkadaşına göstermiş sonuç malum ve çok ilginç. 610 ytl ye sattıkları cep telefonu meğer camekanda sergilenen maket cep telefonu. Orjinaline çok benziyor. İşte bu kadarda olmaz dedirten bir olay ve şok oldum. Ürünleri alırken mutlaka 20 dk o ürün üzerinde inceleme yapıp öyle alın diyor heyet başkanı.

S1FR3K1R1C1

Üye
yuh yani eleman açıp bakmamış mı içine

VoLo

VoLo

Üye
heyet başkanı doru sölüyor burası türkiye

hidayet

hidayet

Üye
telefon konusunda hiçbir zaman ters bir olayla karşılaşmadım ve inşallah ta karşılaşmam

çünkü her telefon aldığımda iğneden ipliğine kadar inceliyorum tabi elden geldiğince

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Alanın hatası..

jöly

Üye
insan açıp bakar,kontrol eder öyle alır....

Quattro

Quattro

Üye
Yuhh yani göz var nizam var adam nasıl farketmemiş...

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
telefonu gördüm maket demeye bin şahit ister bize gösterdi bizler bile yani oradaki herkes ilk bakışta gerçek zannettik ama değil pili çıkartınca herşey ortaya çıkıyor

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßendede maket 7200 vardı malzemesi felan herşeyi aynıydı tek kart girişi yoktu

RockFord Fosgate

Üye
walla ızmır cankayada cok yapıyorlar yanı herkes dıkkat etsın gerı de almıyorlar!!!zaten gıdersen dayak yersın )))

abuvice

abuvice

Üye
Burası türkiye valla. herşey olur...

tofy

Üye
hayret birşey
ama alandada hata var iyice bakması lazım sonuçta para veriyorsun

crows

crows

Üye
hey allahım ya sen büyüksün neler var yaa

perfectlover

Üye
Yok daha neler. Peki sonuç ne olmuş? Adamın telefonu veya parasını geri almasından bahsetmiyorum. Satıcıya ne ceza verildi onu soruyorum.

CisSe

Üye
adam lar fena çakjalmış alan çocuk ise heyecandan biraz keklenmiş

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Satıcı valla kime geçirirse kardır mantığından dolayı 610 milyon geçirdim diye düşünmüştür..

Salihyet

Salihyet

Üye
yuhhhhhh

kikaksk

kikaksk

Üye
cocuk salakmış bence bu devirde telefon alırken hiç bakılmazmı acılmazmı bi deneme yapılmazmı yani...

swedeniz

swedeniz

Üye
ama ben her telefon aldığımda o telefonu açıp mağazada bakarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt