Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

YuKa

Üye
ya arkkadaslar ben yükledim galaxy s3 e dataarı da indirdim actım biraz oynadım ama doc dosyasını yükledikten sonra paralar geldi eyw da ama grafikler düşü ya kötü görünüyor pek ii değil yani anlıyacağınız ne yapmam lazım _?__
bu arada indiriğim apk V.1.0.30 yardımınıza ihityacım warrr

Violonist

Üye
google playden indirdim ben sonra wifi ile çektim 200-300 mb anca çekti ortalama 15 dk falan sürdü şimdi android/data ya bakıyorum r3_row klasörü 5 mb :D bi kere çok az veri çekti bu birincisi klasör 5 mb buda ikincisi neden böyle oldu acaba? garibime gitti nedir bu işin aslı acaba 2 gb falan çekse 15 dakkada bitmezdi çoğu 6 mblık dosyaları çekip durdu zaten. Burda payaşımda mali cihazlar için verilen rardan çıkarttığın zaman 3.8 gb lık veri var.

ben ilk 1.0.3 sürümünü kurmuştum o 3 gb. tı sonra 0.56 yı yükledim bu ise 1.7 gb :D bende anlamadım gitti.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
en iyisi wifi ile çekmek çok çabuk indirdi hemde 3-4 gb kaplamıyor 2 gb gitmiş hafızadan ama çektiği veri daha az neyse oyna geç :D

murat07ilker

Üye
pagani huayranın sesleri inanılmaz mutlaka denemelisiniz

hileden sonra unofficial data yazısı çıkıyor ea bizi onlinedan banlamasın :)

offline içinde kolay bir yol yokmu arkadaşlar ???

tekrar yüklemek istemiyorum

not: artes d821 de son 1 mb lık yamayla artık sıkıntısız çalışıyor marketten indirdiğim sürüm

blue1910

blue1910

Üye
Oyun felaket sayfamızı beğenirseniz buradan paylaşımlarla etkinliklerle çok güzel olabilir teşekkürler

xxsavasxx2

Üye
ideos x5 için hangi sürümü kurmam lazım data yı wifi ile çekicemde

By_Casparov

By_Casparov

Üye

Bu da bnm arabam .d

Jaunus

Üye
İpad miniye kurdum yemin ediyorum S2de grafikler daha iyi.Tabiki de büyük ekranda oynamak daha güzel ama s2de grafikler hakikaten çok güzel

reelman58

Üye
beyler htc explorer a 1.0.56 of line apk+adreno data+hilesi ni yaptım hepsi sorunsuz harika çalışan modellere ekleyebilirsiniz

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Hilesiz 15. Seviye 200bin kusur para 3 araba 93 altin kazandim
Cok guzel ilerliyor
Not
Arac servisde iken beklememek icin tlfnun saatini ileriye alin beklemskden kurtulun-)

murat07ilker

Üye
Hilesiz 15. Seviye 200bin kusur para 3 araba 93 altin kazandim
Cok guzel ilerliyor
Not
Arac servisde iken beklememek icin tlfnun saatini ileriye alin beklemskden kurtulun-)

tablette oyundayken saat değiştirilemiyor ayarlara girmeye izin vermiyor

çıkıp saati ayarlayıp tekrar oyuna başlayıncada olmuyor :(

pcwolf

pcwolf

Üye
Dikiz aynasında görüntü yok, niye böyle sorun var?

tunnac4

Üye
lg optimus p920'de oyun acilmiyor versiyon 2.3.5 cozum varmi beyler

xxsavasxx2

Üye
arkadaşlar ben googleplaydan indirdim oynadım hatta ideos x5 te hic kasmıyo ama ne hikmetse internetsiz açılmıyo oyunu açıom internet istiyo bide 0mb bisi yazıyo girmiyo neden acaba

matrax-0052

Üye
Ya arkadaşlar youtubdaki gameplay videolarında oyun biraz daha değişik ve güzel.İlk açılışta intro var kalibrasyon ayarı gibi gibi var.Benimkinde intro yok direk menüye geliyor.Sizde nasıl.?Benim yüklediğim rip heralde.Boyutu 1gb benim attığım data.

saruman_me

saruman_me

Üye
oyun tam br bomba inanılmaz bağımlılık yapıyor ..teşekküler paylaşım için..:oke:

Jaunus

Üye
Koymuşum avatar olarak anlı şanlı Türk Bayrağını özellikle çinli bebeleri geride bırakmak çok zevkli oluyor..Şu soundları nasıl buluruz bilen varmı?

Üst Alt