diğer sürümleri dene...1.0.56 surumunu yukledim
- - - Eklendi - - -
tunnac4 :
lg optimus 3d apk kurdum datayi cektm
ancak oyuna girmeden takildi oylece kaldi
telefon dondu kaldi sebebi nedir sizce
hangi sürümü yükledin ?1.0.56 surumunu yukledim
kardeş 1.0.56 sürümünü yükle s2 s3 ile uyumlu bir sürümdür...Galaxy s2'me kurdum. Aşağıdaki gibi shader problemleriyle karşılaştım. Birde ses çıkmıyor oyundan
edit:
- 1.0.9 sürümü ve mali data kurulmuştur ...
rica ederimTesekkurler hocam Huawei ideos x5 sorunsuz marketten indirdim
önemli değil iyi forumlar...aga bu nası bi oyundur yav adamlar harbiden yapmış. paylaşım için tekradan teşekkürler.
bilgilendirdiğin için teşekkürler1.0.56 yükledim

1.0.9 sildim ve 1.0.56 yükledim. Datayı wifi ile çektim. Bütün problemler çözüldü ve oyun akıcı. Özellikle son günler nfs mwden sıkılanlara şiddetle tavsiye ederim. Oyun harika olmuş.kardeş 1.0.56 sürümünü yükle s2 s3 ile uyumlu bir sürümdür...
1.0.9 sildim ve 1.0.56 yükledim. Datayı wifi ile çektim. Bütün problemler çözüldü ve oyun akıcı. Özellikle son günler nfs mwden sıkılanlara şiddetle tavsiye ederim. Oyun harika olmuş.

Rica ederim kardeşim beğenmene sevindimCihaz note 2 v56 mali sd indiriyorum inince fotoğraf atarım. Aslında apkmaniada görüp buraya girdim çünkü orada sd ve pek açıklama yok burada arkadaş çok güzel konu yapmış teşekkürler.

istersen diğer sürümleri dene...Xperia Ray 1.0.56 çalışmadı. :/
hile rootsuz kulllanılabiliyor...Hile Rootsuz kullanılabiliyo mu?
oyunun hilesi çalıştı mı ?ben hocam hile ilac gibi geldi valla.Yoksa bu oyunun bitmesi aylar sürerdi.S2 de oyun 10 numara