o kardeş dün 10 da çıktıbu oyun yenimi çıktı

rica ederim hangi sürümü yükledin kardeş ?galaxy aace 2 de kasmadan çalıştı yala hiç ummuyodum![]()
Marketen indirebilirsin elbette.Biz maxicep kullanılcıları birer aile gibiyiz en azından android kullanıcıları öyle.Bir kardeşimiz emek vermiş paylaşımda bulunmuş ona bir teşekkür ederiz akıl danışırız ortam güzelleşir sinerji olur.Marketin bunları yapamaz fark budur.Ha kardeşimin emeğine sağlık bu arada...
Sınırsız parayı nasıl yaptın anlatır mısın?
önemli değil kardeşpaylaşımın için saol hocam arkadaşlar öncelikle telefonum LG Optimus Vu Nvidia tegra 3 1.5 işlemcili ,dün 56 sürümünü yükledim açıldı ama kastı marketten baktım 56 sürümü sizin telefonunuzla uyumlu değil dedi az önce 30 sürümünü yükledim ilk başlarda kasıyor sonradan düzeliyor ama bana göre 56 versiyonuna göre daha süper grafikler yemin ediyorum pc gibi parlak ve çok güzel bide 9sürümünü yüklesem acaba hiç kasma olmadan oynanır mı 30 versiyonunda ilk başta bi kasıyor sonra düzeliyor ama

sağol kardeşMarketen indirebilirsin elbette.Biz maxicep kullanılcıları birer aile gibiyiz en azından android kullanıcıları öyle.Bir kardeşimiz emek vermiş paylaşımda bulunmuş ona bir teşekkür ederiz akıl danışırız ortam güzelleşir sinerji olur.Marketin bunları yapamaz fark budur.Ha kardeşimin emeğine sağlık bu arada...

hangi sürümü yükledin ?lg optimus 3d apk kurdum datayi cektm ancak oyuna girmeden takildi oylece kaldi telefon dondu kaldi sebebi nedir sizce
para hilesi eklendiCihaz root lu olacak ve game killer ile sinirsiz yapabilirsiniz herşeyi anlatmaya gerek yok game killer hile programi bununla her türlü şeyi yapabilirsiniz oyun da.