Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

xxkahin

Üye
Htc one x 1.0.56 sorunsuz yüklendi. Takılma donma zaten mümkün değil.

karmaskesi

Üye
hocam markettekıyle ne farkı var marketten indirirsek ne olur.. veya online apk offline apk nedir?

spencerm

Üye
galaxy aace 2 de kasmadan çalıştı yala hiç ummuyodum:tşk:

elvan1993

Üye
paylaşımın için saol hocam arkadaşlar öncelikle telefonum LG Optimus Vu Nvidia tegra 3 1.5 işlemcili ,dün 56 sürümünü yükledim açıldı ama kastı marketten baktım 56 sürümü sizin telefonunuzla uyumlu değil dedi az önce 30 sürümünü yükledim ilk başlarda kasıyor sonradan düzeliyor ama bana göre 56 versiyonuna göre daha süper grafikler yemin ediyorum pc gibi parlak ve çok güzel bide 9sürümünü yüklesem acaba hiç kasma olmadan oynanır mı 30 versiyonunda ilk başta bi kasıyor sonra düzeliyor ama

xxkahin

Üye
Marketen indirebilirsin elbette.Biz maxicep kullanılcıları birer aile gibiyiz en azından android kullanıcıları öyle.Bir kardeşimiz emek vermiş paylaşımda bulunmuş ona bir teşekkür ederiz akıl danışırız ortam güzelleşir sinerji olur.Marketin bunları yapamaz fark budur.Ha kardeşimin emeğine sağlık bu arada...

umut01978

Üye
Takip

guro123456

Üye
Arkadaslar bende lg 3 d max var 1.2 ghz 1 gb ram var ama islemci ismini bilmiyorum benim cihazda calisirmi lütfen cevap

karmaskesi

Üye
ilk olarak burdan denedim indiremedim de yoksa bnde market yanlısı biri degilim. apk yı yukledim wifi ile datayı bir turlu ındıremedim :(

efege

Üye
Marketen indirebilirsin elbette.Biz maxicep kullanılcıları birer aile gibiyiz en azından android kullanıcıları öyle.Bir kardeşimiz emek vermiş paylaşımda bulunmuş ona bir teşekkür ederiz akıl danışırız ortam güzelleşir sinerji olur.Marketin bunları yapamaz fark budur.Ha kardeşimin emeğine sağlık bu arada...

Aferin sana

tunnac4

Üye
lg optimus 3d apk kurdum datayi cektm ancak oyuna girmeden takildi oylece kaldi telefon dondu kaldi sebebi nedir sizce

spy_worm

spy_worm

Üye

Sınırsız parayı nasıl yaptın anlatır mısın?

Cihaz root lu olacak ve game killer ile sinirsiz yapabilirsiniz herşeyi anlatmaya gerek yok game killer hile programi bununla her türlü şeyi yapabilirsiniz oyun da.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
paylaşımın için saol hocam arkadaşlar öncelikle telefonum LG Optimus Vu Nvidia tegra 3 1.5 işlemcili ,dün 56 sürümünü yükledim açıldı ama kastı marketten baktım 56 sürümü sizin telefonunuzla uyumlu değil dedi az önce 30 sürümünü yükledim ilk başlarda kasıyor sonradan düzeliyor ama bana göre 56 versiyonuna göre daha süper grafikler yemin ediyorum pc gibi parlak ve çok güzel bide 9sürümünü yüklesem acaba hiç kasma olmadan oynanır mı 30 versiyonunda ilk başta bi kasıyor sonra düzeliyor ama
önemli değil kardeş :)

- - - Eklendi - - -

sağol kardeş :good:

- - - Eklendi - - -

lg optimus 3d apk kurdum datayi cektm ancak oyuna girmeden takildi oylece kaldi telefon dondu kaldi sebebi nedir sizce
hangi sürümü yükledin ?

- - - Eklendi - - -

Cihaz root lu olacak ve game killer ile sinirsiz yapabilirsiniz herşeyi anlatmaya gerek yok game killer hile programi bununla her türlü şeyi yapabilirsiniz oyun da.
para hilesi eklendi :oke:

- - - Eklendi - - -

***KONU GÜNCELLENDİ***

SD DOSYASI EKLENDİ,
SINIRSIZ ALTIN HİLESİ EKLENDİ,
İYİ OYUNLAR :OKE:

tunnac4

Üye
1.0.56 surumunu yukledim

- - - Eklendi - - -

tunnac4 :
lg optimus 3d apk kurdum datayi cektm
ancak oyuna girmeden takildi oylece kaldi
telefon dondu kaldi sebebi nedir sizce
hangi sürümü yükledin ?1.0.56 surumunu yukledim

oqan45

Üye
hangi surumu yuklemiş admin bide bnm telde ace 2 ama oyunu yukleyemıyorum disk space diye bi hata alıyorum ne yapmam gerekiyo

forza5454

forza5454

Üye
Galaxy s2'me kurdum. Aşağıdaki gibi shader problemleriyle karşılaştım. Birde ses çıkmıyor oyundan :(

edit:
- 1.0.9 sürümü ve mali data kurulmuştur ...

oqlahoma

Üye
Tesekkurler hocam Huawei ideos x5 sorunsuz marketten indirdim

PriZm

PriZm

Üye
Play Store telefonunuzla uyumlu değildir diyor ama buradan 1.0.56 sürümünü yükledim canavar gibi çalışıyor :zzz:

Edit:Şimdide ülkenizde kullanılamaz diyor :vur:

Violonist

Üye
aga bu nası bi oyundur yav adamlar harbiden yapmış. paylaşım için tekradan teşekkürler.

Üst Alt