Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Konu Sahibi
Hocam harika oyun insAllah tabletime indirip oynayacagim.cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden
Rica ederim kardeşim asıl senden Allah razı olsun
gerçekten pc oyun seviyesine geldi artık

- - - Eklendi - - -

Çalışmazmı hocam ayıp ettinBütün arabaları modifiye ediyorum sıra ile.
hocam ingilizce biliyorsan şu aşağıdaki metni çevirebilir misin?

Tepkiler: Şehriyar

Kerim.

Üye
Rica ederim kardeşim asıl senden Allah razı olsun
gerçekten pc oyun seviyesine geldi artık
Amin cumlemizden
Gercekten cok iyi oyun.tabletimde insAllah calistiririm.telefonumda hic denemeyecegim kasar buyuk ihtimal

Jaunus

Üye
ben hocam bu kadar ingilizce bilsem kpdsden 70i çakarımKaba olarak ne dediğini anladım ama çevirecek kadar değil.yardımcı olamadığım için kusura bakma

Galaxy Wonder İle Test Ettim Stok Rom sadece yarışa başlangıçta bir kasma sonra yağ gibi müthiş bişe lannnn

Konu Sahibi
***Konu Güncellendi***
.Zippyshare linkleri eklendi
.İyi Oyunlar

Note2 de denenmiştir. Fevkalade nin fevkinde. listeye ekleyebilirsin. Oyun için teşekkürler.
1.0.56

One X 1.0.56 sürümünde grafik sorunu alıyorum. Arabalar falan iyi ama çimler falan arada bozuluyor...
SD dosyasını turbobit linkinden indirdim. Açtım oyunu bi miktar daha indirme yaptı sd dosyaları toplam 3.47 gb oldu.

Polymath

Üye
arkadaşlar 1.7 gb olmuyor mu sd ? 3.47 gb cok. Yok mu garıplık. Arastırdım 1.7 gb alan kaplıyor dıye ogrendım

hasansin

Üye
arkadalar yardim edin tum apklari denedim olmuyor.cihaz ace2 rootlu mali data indirdim tum apklari denedim ama olmuyor.bazen yeniden indiriyor bazen oyundan atiyor..

mobilephonetalk'ta elemanın teki, "mali gpu"lu telefonların "tegra" datasını indirmelerini ve denemelerini söylemiş... Sıkıntısız çalışıyormuş... Netim çok kötü olduğu için deneme fırsatım olmadı... Deneyip sonuç alan bizleri bilgilendirirse çok memnun oluruz...

tihame

Üye
para hilesini sd/android/data nın içine mi kopyalıyoruz?

Tabii burada bahsedilen "mali" için ama, sizinkine benzer bir durum var... (3.5gb)