Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

azsxd

azsxd

Üye
Q-note 7000hx kurdum gerçekten süper oyun akıcı.

cetin61

cetin61

Üye
:tşk: :oke:

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
arkadaşlar arc s te menüde falan rahat geziyoruzda yarışa girince çoğu yer siyah oluyor yolu göremiyorum sorunu nasıl çözebilirim

aLon3AnqeL

Üye
Teşekkürler :)

pesimist_style

pesimist_style

Üye
Offline apk atmama rağmen bağlanti istiyo ne iş ?

mert2132

Üye
wonder da su sıyah ekran sorununu nasıl cozucez yav :(

Equaaaa

Üye
Ya arkadaşlar bende bu titanium backup dosyası yok sd kartta ne yapmam lazım ?

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
Oyunun datasini atiyorum ve offline apkyi aciyorum wifi istiyor 470mb eksik diyor baska apk deniyorum gene ayni bi turlu yapamadim yardim edebilecek varmi ?

sefa__54

Üye
galaxy wonder war rardan cikarirken hafiza yetmiyor 1.7 gb hafizasi var 4 gb hafiza kartim var oraya atsam oyun acilirmi bi program gereklimi yardim edin lutfen.

xmmtotrkx

xmmtotrkx

Üye
lgp970 de ara sıra donmalar olsada gerı kalanı akıcı bır şekılde ılerlıyor

krky4242

Üye
s.a. kardeş paylaşım için teşekkür ederim.yalnız bir sorunum var benim hı level t704 tablet var işlemcisi ne bilemiyorum nasıl öğreneceğiz? google da aradım taradım bulamadım ne olduğunu

-CPU AMLogic 8726 M3L Cortex A9 İşlemci-1GB ram DDR3

oyunu kurdum rastgele bir data ve apk ile oyun başlarken polis srenleri geliyor 10-15 saniye sonra çıkıyor her seferinde aynı?

casua1975

Üye
s.a. kardeş paylaşım için teşekkür ederim.yalnız bir sorunum var benim hı level t704 tablet var işlemcisi ne bilemiyorum nasıl öğreneceğiz? google da aradım taradım bulamadım ne olduğunu

-CPU AMLogic 8726 M3L Cortex A9 İşlemci-1GB ram DDR3

oyunu kurdum rastgele bir data ve apk ile oyun başlarken polis srenleri geliyor 10-15 saniye sonra çıkıyor her seferinde aynı?

hi levelin grafik işlemcisi mali

monte56

monte56

Üye
sağol kardeş

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
:tşk:

kaymen

Üye
titanium dışında başka program olmazmı bende sıkıntı çıkarıyor bu program

_immortal_

_immortal_

Üye
linkler çoğunlukla silinmiş üstad.

rodinatr

rodinatr

Üye
Sadece data dosyasi olarak yokmu yav ben anlamiyorm o dedginiz programlari' ' s 3 mini' '

emreolol

Üye
lanet t20

Üst Alt