Remember Me
Üye
baktım google'den işlemcisi mali-400...Casper Nirvana Tablet CTA-E07-11A (küçük olan 230 liralık)
İşletim Sistemi Android Platform Android 4.0
İşlemci hızı 1 GHz
baktım google'den işlemcisi mali-400...Casper Nirvana Tablet CTA-E07-11A (küçük olan 230 liralık)
İşletim Sistemi Android Platform Android 4.0
İşlemci hızı 1 GHz
Valla asphalt 7yide oynadım ama bu ayrı bi mukemmel bunu görünce asphalt 7yi sildim vallasağlam oyn
![]()

Başka bir linkten indirdim ve çalıştı. Oldukça güzel bir oyun teşekkürler![]()

rica ederim...yuklenio w acar ins
))
Eklendi...
Coook tesekkurler birkac ayar ile galaxy w de 0 kasma
gerçekten iyi yapmış yakında real racing 3 çıkacakmışBu oyunun hilesiz halide çok güzel hileli halide gerçekten çok iyi oyun yapmış EA
arkaplanda programlar çalışmasın birde orjinal rom kullanıyorsun heralde...Galaxy s3 kullaniyorum ve s3 te kasiyor nasil kasiyor anlamis degilim iphone 5 imdede ayni oyun var fakat gayet akici sekilde oynuyorum s3 te kasmasinin sebebi ne olabilir sizce?
mali dosyasını indir ama sana söyleyeyim bu sd dosyalar denenmemiş sen apkyi yükle gerisi download etsin...s3 için hangi sd ve apk yi indiriyoruz arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
S2 kullanan arkadaşlar deneyip yorum yapabilirmi ? bende oyun kastı sizdede kasacamı acaba
Düzenleme: Oyunu silip tekrar yükledim ve telefonu yeniden başlattım
kasma ciddi derecede azaldı
Mali'de zippyshareden 3 linki indirdim. .001 , .002 , .003 dosyaları. Window ortak shall dili i ne öyle bir biçimde. Onları winrar arşivi yaptım. üçünü seçip aç dedim. Hata verdi ama açtı. "com.ea.games.nfs13_na" adlı 620 mblik dosyayı Android/data ya attım. Oyunu açtım. "maalesef NFS Most Wanted çalıştırılamadı" ಠ_ಠ.