Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

custave

custave

Üye
para hilesini Titanium Backup olmadan yuklemenin baska yolu varmidir s2

Avrupa Fatihi

Avrupa Fatihi

Üye
:tşk:

osankosan

Üye
Saol tşk..

custave

custave

Üye
sonunda para hilesini root ve Titanium Backup olmadan yukledim

furky41

Üye
Ben şimdi hangisini indiricem tablet için ?

custave

custave

Üye
para hileli sd data dosyası zipten cikar android data icine kopyala ( root ve Titanium Backup gerek yoktir )

xx1907x

Üye
Xperia arc s yükledim açiliyor ama ekran siyah nasil bunu çözebilirim

RomeusTR

RomeusTR

Üye
Bendeki sorun aynı arkadaşım internetten download etmemi istiyor hep

melani

Üye
İnternet olmadığı zaman Checking for content, please wait while contacting server.. yazıyor oyuna girmiyor bunun bir çaresi yokmu ?

- - - Eklendi - - -

İnternet olmadığı zaman Checking for content, please wait while contacting server.. yazıyor oyuna girmiyor bunun bir çaresi yokmu ?

xx1907x

Üye
oflien apk yükledim sp burdan indirdim hepsini denedim olmadı

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
oflien apk yükledim sp burdan indirdim hepsini denedim olmadı
hep xperia telefonlarda sorunlar var,şimdi sizde wifi var mı?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kusura bakma e-posta girişin dolmuştu yazamadım.
kardeş sen şimdi telefonun önbelleğini temizle arkaplanda çalışan uygulamaları kapa ve telefonu yeniden başlat...

vlknsncr

vlknsncr

Üye
Yüzde yüz offline version ve grafik sorunsuzdur...Bu apkyı kurunca oyuna girerken dahi internete ihtiyacınız olmayacak...Bütün herşeyi silin (sd ve apkyı) verdiğim apkyı kurun ve sd dosyasını wifi ile indirin sorunsuz internetsiz oynayın...

Kardeş senin apk işe yarı offline oynuyorum.Apk dosyanı indirdim kurulumdan sonra wifi ile 597 mb dosyayı indiirdim ve internet bağlanısını kesip offline olarak girşi çıkış yaptım hiç bir sorun yok.Karanlık ekranda olmadı.Herkes kendi dosyasını wifi den indirsin derim.
Emegine sağlık.Andro olan herkese bu sayfa Rastgele derim.
Telefonum Htc one S orjinal yalım-
4.1.1
Rootsuz
Herşey yolunda.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş senin apk işe yarı offline oynuyorum.Apk dosyanı indirdim kurulumdan sonra wifi ile 597 mb dosyayı indiirdim ve internet bağlanısını kesip offline olarak girşi çıkış yaptım hiç bir sorun yok.Karanlık ekranda olmadı.Herkes kendi dosyasını wifi den indirsin derim.
Emegine sağlık.Andro olan herkese bu sayfa Rastgele derim.
Telefonum Htc one S orjinal yalım-
4.1.1
Rootsuz
Herşey yolunda.
Rica ederim...
tabi en sağlıklısı wifi ile sd dosyayı çekmek...

1987Kalemi

Üye
Teşekkürler,bu arada s2 de çalışırmı?

Üst Alt