lazye
Üye
ben şu siyah ekrandan bi kurtulamadım tel. neo v adreno olanı indirdim apk ları kurdum yok hep siyah gözüküyor yol
bide apkyı indir wifiden data dosyasını çekmeyi dene ?
ben şu siyah ekrandan bi kurtulamadım tel. neo v adreno olanı indirdim apk ları kurdum yok hep siyah gözüküyor yol
Linkler kırık dostum. Başka verebilir misin?arkadaşım birde aşağıdaki apk ve sd dosyayı dene adreno uygun (xpreia rayda denenmiş)
APK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SD:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yahu az önce linklere sağlamdı nasıl oluyorda hemen link kırılmış,Linkler kırık dostum. Başka verebilir misin?
Teşekkür ederim ama bir de bir sorum olacak. offline apk koymuşsun. oyunda multiplayer mod var mı? Eğer varsa online apk koyar mısın? şimdiden teşekkür ederimyahu az önce linklere sağlamdı nasıl oluyorda hemen link kırılmış,
tamam başka link ekliyorum..bekle...
- - - Eklendi - - -
SD:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alternatif LİNK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
APK:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rica ederim,Teşekkür ederim ama bir de bir sorum olacak. offline apk koymuşsun. oyunda multiplayer mod var mı? Eğer varsa online apk koyar mısın? şimdiden teşekkür ederim
rica ederimteşekkürler
valla benimde telefonum bu oyunu oynarken ısınıyorTelefonumu en çok ısıtan oyun... Ama değer...![]()

sen tegra mod apk yi indir bi deneone x var bende kardesimde one v ...
ama onun telefonunda daha rahat ve akici oynaniyor sebebi ne olabilir ? tegra dosyasini mi indirmem lazim ?
mali dosyada zippyshare linki çalışıyor,hangi tablet kullanıyorsun?ben bunu tablet pc ye atıcamda mali olarak indircem fakat sd ye indiriyorum apk yi kuruyorum ama internetten download uyarısı alıyorum hep ya ve mali dosyasının linkleri kırık.
mali dosyada zippyshare linki çalışıyor,hangi tablet kullanıyorsun?
onun gpusu ne?piranha business II tab 9
offline apk'yi denedin mi?Mali 400
Denedim.aynıoffline apk'yi denedin mi?