Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

engin_erg

engin_erg

Üye
gerçekten çok güzel teşekkür ederim asphalt ile kıyaslama yapacak olursam bana göre çok daha iyi

jamaen01

jamaen01

Üye
Arkadaslar ben oyunu telefonuma yukledim ve sorunsuz bir sekilde bir ili yaris oynadim.yalniz bu cameron zr yazan secenegin ilk yarisinda telefon oyundan atiyor.ama onceki bolumlerde hic bir sorun yoktu.hala cameron zr nin icerisindeki 2. Yarisi da bitirdim ama ilk yaris yani open season olani hala acilmiyor.kisacasi bana sadece o bolumun gecilmis olan bir tb data dosyasi gerekiyor.yardimci olursaniz beni de bu oyundan mahrum etmemis olursunuz.tesekkurler :-)

Eddiedz

Üye
Simdi sinirsiz para ve tum araclar icin hileyi yapicam bir yerde takildim dosayayi sd/titanium backup'a attim titanium backupdan backup&restore'a girdim oyunu seciyorum "data"yi bulamadim tam olarak nereye bakmam lazim bir aciklarsaniz mutlu olurum
tesekkurler.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben oyunu telefonuma yukledim ve sorunsuz bir sekilde bir ili yaris oynadim.yalniz bu cameron zr yazan secenegin ilk yarisinda telefon oyundan atiyor.ama onceki bolumlerde hic bir sorun yoktu.hala cameron zr nin icerisindeki 2. Yarisi da bitirdim ama ilk yaris yani open season olani hala acilmiyor.kisacasi bana sadece o bolumun gecilmis olan bir tb data dosyasi gerekiyor.yardimci olursaniz beni de bu oyundan mahrum etmemis olursunuz.tesekkurler :-)
kardeşim bende tb dosyası yok,burdan oynayanlardan alabilirsin...

jamaen01

jamaen01

Üye
titanium backupla alinmis data dosyaniz varsa cok guzel olcak ya.arkadaslar yardim ederse muthis olur.

THR

THR

Üye
Oyunu S2'ye yükledim menülerde sorun yok ama yarışa girdiğimde siyah ekran oluyor. Diğer apk dosyalarınıda denedim ama hepsinde aynı oldu. Bunun başka çözümü yokmu?

alenkolik

alenkolik

Üye
Grafik ve aksiyon olarak cok iyi. Bazi arkadaslar aspalht la karsilastirma yapmis ve onun daha iyi oldugunu belirtmis. Bence yaniliyorlar. Bu daha iyi. Yanliz once online modu indirip oynadim herhangi bi kasma olmadi. Sonra offline indirdim oyunda bayagi bi kasma oldu. Sebebi nedir acaba. Bu arada paylasim icin tesekurler arkadasim.

- - - Eklendi - - -

Offline da oynanmiyor maalesef :s cok kotu oldu.

isa_1905

isa_1905

Üye
Samsung galaxy ace de calisirmi

vampirezxc

Üye
sony erricson xperia arc da çalışırmı acaba??

MrFinito

MrFinito

Üye
Htc Sensation XE : Maalesef NFS mw durdu...

Açmayı başardım son güncelleme ile fakat tüm apkler siyah ekran veriyor.

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
hocam hile icin tb actim nfs oyuna girdin data klasorunu yok sadece yedekle sil gibi sıklar data dosyasini nasil gorebirim

burak.golcuk

Üye
s2 de siyah ekran hatası alıyorum sd olarak anderoyu indrdim apk olarak siyah ekran hatası olmayan apk yı indirdim ama heryer siyah oyun cok güzel lütfen yardım edim ...:(

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
hocam hile icin tb actim nfs oyuna girdin
data klasorunu yok sadece yedekle sil gibi
sıklar data dosyasini nasil gorebirimw

erko merko

erko merko

Üye
s2 de siyah ekran hatası alıyorum sd olarak anderoyu indrdim apk olarak siyah ekran hatası olmayan apk yı indirdim ama heryer siyah oyun cok güzel lütfen yardım edim ...:(

S2 adreno gpu kullanmıyor mali gpu kullanıyor yanlış indirmişsin.

Eddiedz

Üye
hocam hile icin tb actim nfs oyuna girdin
data klasorunu yok sadece yedekle sil gibi
sıklar data dosyasini nasil gorebirimw
Kardesim nasil yapilacagni buldum detayli anlatayim sana simdi oyunu seciyoruz ya orda restore yazmasi lazim ona tikliyoruz ve sadece "data"yi seciyoruz sonra oyunu aciyoruz yalniz oyun rusca oluyor sanirim birtek o sikinti var gerisi tamam isliyor

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
sony erricson xperia arc da çalışırmı acaba??
bilmiyorum kardeş,bi dene açılırsa şansına..

- - - Eklendi - - -

s2 adreno gpusunu kullanmıyor..S2'nin Gpusu Mali'dir.Mali sd dosyayı indir veya wifi ile dosyaları çek...

Üst Alt