Rica ederim kardeşim...gerçekten çok güzel teşekkür ederim asphalt ile kıyaslama yapacak olursam bana göre çok daha iyi
kardeşim bende tb dosyası yok,burdan oynayanlardan alabilirsin...Arkadaslar ben oyunu telefonuma yukledim ve sorunsuz bir sekilde bir ili yaris oynadim.yalniz bu cameron zr yazan secenegin ilk yarisinda telefon oyundan atiyor.ama onceki bolumlerde hic bir sorun yoktu.hala cameron zr nin icerisindeki 2. Yarisi da bitirdim ama ilk yaris yani open season olani hala acilmiyor.kisacasi bana sadece o bolumun gecilmis olan bir tb data dosyasi gerekiyor.yardimci olursaniz beni de bu oyundan mahrum etmemis olursunuz.tesekkurler :-)
cok kotu oldu.Samsung galaxy ace de calisirmi
Htc Sensation XE : Maalesef NFS mw durdu...
Açmayı başardım son güncelleme ile fakat tüm apkler siyah ekran veriyor.
Siyah ekran hatası olmayan apk indir
s2 de siyah ekran hatası alıyorum sd olarak anderoyu indrdim apk olarak siyah ekran hatası olmayan apk yı indirdim ama heryer siyah oyun cok güzel lütfen yardım edim ...![]()
Kardesim nasil yapilacagni buldum detayli anlatayim sana simdi oyunu seciyoruz ya orda restore yazmasi lazim ona tikliyoruz ve sadece "data"yi seciyoruz sonra oyunu aciyoruz yalniz oyun rusca oluyor sanirim birtek o sikinti var gerisi tamam isliyorhocam hile icin tb actim nfs oyuna girdin
data klasorunu yok sadece yedekle sil gibi
sıklar data dosyasini nasil gorebirimw
bilmiyorum kardeş,bi dene açılırsa şansına..sony erricson xperia arc da çalışırmı acaba??
s2 adreno gpusunu kullanmıyor..S2'nin Gpusu Mali'dir.Mali sd dosyayı indir veya wifi ile dosyaları çek...s2 de siyah ekran hatası alıyorum sd olarak anderoyu indrdim apk olarak siyah ekran hatası olmayan apk yı indirdim ama heryer siyah oyun cok güzel lütfen yardım edim ...![]()