Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Software95

gs2 ofline sorunsuz calıstı tesekkür ederim.telefon rootsuz para ve araba hilesini baska nasıl yapabiliriz şu yontemle olurmu para ve araba hilesinin icindeki klasorleri dırek oyun androit data nın ıcıne attıgımız oyun klasorunun ıcıne atsak calısır mı ?

Birazdan arkadaşımız link verecek :)

Incredible_S

Üye
apk- offline indirdim kurdum sonra sd data indirdim adreno olanı dosyayı çıkardım sd -data fln attım denilen yere işte oyuna giriyorum ama download ediyor yine :S anlamadım bazende boş alan yaratın diyor yardımcı olursanız sevinirm

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Alçak gönüllüsünüz :tebessüm:
doqrudur:tebessüm:

- - - Eklendi - - -

ben101...adamımsın senden iyisini görmedim senin fanclup un olsa ilk ben üye olurdum herhalde bu arada oyunu kurmadım ama yorumlara bakılırsa herkes memnun.daha önce paylaştığın uygulamalar çok işime yaradı eyvallah kardeş
sagol karde$im:tebessüm:iltifat için te$ekkürler

- - - Eklendi - - -

gs2 ofline sorunsuz calıstı tesekkür ederim.telefon rootsuz para ve araba hilesini baska nasıl yapabiliriz şu yontemle olurmu para ve araba hilesinin icindeki klasorleri dırek oyun androit data nın ıcıne attıgımız oyun klasorunun ıcıne atsak calısır mı ?
Rica ederim karde$im,Karde$ bi dene istersen eger olursa haberdar et bizi...

Incredible_S

Üye
apk- offline indirdim kurdum sonra sd data indirdim adreno olanı dosyayı çıkardım sd -data fln attım denilen yere işte oyuna giriyorum ama download ediyor yine :S anlamadım bazende boş alan yaratın diyor yardımcı olursanız sevinirm
? evet hocam bkliyorum

Underfined

Üye
P7500 Galaxy Tab 10.1 3G de de çalıştı :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
karde$im oyun için bo$ hafiza alan lazim :(Oyunu zipten çikarinca2 gb yakin veri çikiyor...

Incredible_S

Üye
karde$im oyun için bo$ hafiza alan lazim :(Oyunu zipten çikarinca2 gb yakin veri çikiyor...
iyide zaten sd-data android-data nın içine attım direk girmesi gerekmiyormu ?

- - - Eklendi - - -

boşalttım yine aynı ^^

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çok teşekkürler oynayamasam da süper paylaşım hakkını vermek lazım:oke:

fedlkamp

Üye
galaxy s sorunsuz, çok az kazma var :) s3te kasıyor diyen arkadaş bi zahmet ölsün :D

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
iyide zaten sd-data android-data nın içine attım direk girmesi gerekmiyormu ?- - - Eklendi - - -boşalttım yine aynı ^^
yapma ya yine ayni mi?Htc nin telefon hafiza ne kadar?Birde sd dosyayi kac mb-gb indiriyor?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
haritalalar pc dekinin aynısımı yoksa eski mw den tamamen farklımı

kilicaslan17

Üye
Olum kandırmayın çalışmıyo

incidesign

Üye
tesekkurler turkcell maxiplus 5 de calisti ayrica cok kasma yok ilk basta az kasiyo o kadar

Incredible_S

Üye
yapma ya yine ayni mi?Htc nin telefon hafiza ne kadar?Birde sd dosyayi kac mb-gb indiriyor?

şimdi bende online olnaı vardı wi-fi ile çok uzun sürdü onu başka bir dosyanın içine attım eğer şimdi deniyeceğim sd-data çalışmazsa eski haline getirmek için sd-data attım işte download ediyor yine indirdiğim sd-data yı başka bir yere eski klaösrü eski haline getirdim açıldı direk download sormadan offline oldu fakat o sd-data benim tele göre tam daha iyi olur diye düşüünoyrum

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Lg optimus black sorunsuz bazen kasiyo ama hemen geciyor :D

esatkaymak

Üye
galaxy w sorunsuz

Üst Alt