Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

71fatih

71fatih

Üye
:tşk:

kratos03

Üye
gs2 de sorunsuz çalıstı çok sağolun...

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
arkadaşlar teşekkür ederim karanlık ekran sorunu kalmadı. Apkyı indirip wifiden sd dosyasını cektim sorun hallodu gercekten cok güzel oyun emegi gecen herkese teşekkür ederim elinize kolunuza saglık :D

vodk@

Üye
ses sorunu bana mı özel ?

osmanayman

osmanayman

Üye
S3 için offline ***** apk kurdum, sd dosyalarını attım sorunsuz çalıştı... Asphalt serilerini 2'den sonra pek beğenmiyorum... Oynanabilirlik kötü geliyor bana... Asphalt 7'de grafikler çok iyi ama oyun öncekiler gibi... Ama Most Wanted gerçekten 10 numara olmuş... Gerek kontroller gerek grafikler süper... EA'i tebrik etmek lazım...:oke:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
araba ve para hilesi yalnızca rootlu cihazlarda mı oluyor ?
rootsuz olanida var,Konuya yarin insallah eklerim...

- - - Eklendi - - -

:rica:

- - - Eklendi - - -

gs2 de sorunsuz çalıstı çok sağolun...
rica ederim

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar teşekkür ederim karanlık ekran sorunu kalmadı. Apkyı indirip wifiden sd dosyasını cektim sorun hallodu gercekten cok güzel oyun emegi gecen herkese teşekkür ederim elinize kolunuza saglık :D
Rica ederim karde$

- - - Eklendi - - -

S3 için offline apk kurdum, sd dosyalarını attım sorunsuz çalıştı... Asphalt serilerini 2'den sonra pek beğenmiyorum... Oynanabilirlik kötü geliyor bana... Asphalt 7'de grafikler çok iyi ama oyun öncekiler gibi... Ama Most Wanted gerçekten 10 numara olmuş... Gerek kontroller gerek grafikler süper... EA'i tebrik etmek lazım...:oke:
oyunu begendiqinize sevindim:)

thedruid

Üye
Arkadaşlar şunu söyliyim, Oyun mobil platformun tartışmasız en kaliteli yarış oyunu olmuş oynayın sizde göreceksiniz.. Bide hdmı ile tv ye bağladım yok böyle keyif ;D

Aga ben de bağlıyom Xperia s i tvye aralık dışında uyarısı veriyor varmı bi ayarı

kilicaslan17

Üye
Wonder a yükledim.Açılış logolarından sonra atıyor.(Offline apk)

Panzeraction

Panzeraction

Üye
Oyun için çok saolun. Motorola motoluxe'te sadece menü geçişlerinde biraz kasıyor. Telefonun için hem grafikleri bu kadar güzel hem telefonu kasmayan bir oyun buldum

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Oyun için çok saolun. Motorola motoluxe'te sadece menü geçişlerinde biraz kasıyor. Telefonun için hem grafikleri bu kadar güzel hem telefonu kasmayan bir oyun buldum
Rica ederim karde$,ke$ke sizin gibi dü$ünenler olsa :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Teşekkürler Xperia Pro sonuç olumlu :D 1,2 ghz overclockda gözle görülür kasılmlar oluyor belki 1,8 falan yapsam hiç kasmaz. Oyun Asphalt 7'den daha güzel paylaşım için çok teşekkür ederim :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Xperia Pro sonuç olumlu :D 1,2 ghz overclockda gözle görülür kasılmlar oluyor belki 1,8 falan yapsam hiç kasmaz. Oyun Asphalt 7'den daha güzel paylaşım için çok teşekkür ederim :)
rica ederim karde$im,Güle güle kullanin...Hemen test edilen cihazlara sizin telefonu ekliyorum

Incredible_S

Üye
hocam premium hızında indirin linkine tıklıyorum saçma saçma şeyler çıkıyor generate fln ne yazıcam o boşluğa:S

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
O indireceqin turbobit linkini bo$luga kopyala generateye tiklaSana bir link verecek onu linki aç actiqin linkte download now'a tiklaReklam gelecek 5 saniye bekle bekledikten kar$inda indirecegin sey cikar ,indirirsin

- - - Eklendi - - -

O indireceqin turbobit linkini bo$luga kopyala generateye tiklaSana bir link verecek onu linki aç actiqin linkte download now'a tiklaReklam gelecek 5 saniye bekle bekledikten kar$inda indirecegin sey cikar ,indirirsin

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
:tşk: Live With Walkman'de sorunsuz çalışıyor. :) :oke:

extra24

Üye
offline de çalışıyor ama üstünde apkmania yazması hiç hoşuma gitmedi

extra24

Üye
haklısın kardeşim neyse keyfimize bakalım :) oyun müthiş bu arada emeğine sağlık

Üst Alt