sinatt_28
Üye
daha tam oturmadi oyun pcdede ole :-) ule pc oyunu 5 gb tel oyunu 500mb
android 2 gb data dosyası symbian 3 mb java

daha tam oturmadi oyun pcdede ole :-) ule pc oyunu 5 gb tel oyunu 500mb

rootsuz olanida var,Konuya yarin insallah eklerim...araba ve para hilesi yalnızca rootlu cihazlarda mı oluyor ?

rica ederimgs2 de sorunsuz çalıstı çok sağolun...
Rica ederim karde$arkadaşlar teşekkür ederim karanlık ekran sorunu kalmadı. Apkyı indirip wifiden sd dosyasını cektim sorun hallodu gercekten cok güzel oyun emegi gecen herkese teşekkür ederim elinize kolunuza saglık![]()
oyunu begendiqinize sevindimS3 için offline apk kurdum, sd dosyalarını attım sorunsuz çalıştı... Asphalt serilerini 2'den sonra pek beğenmiyorum... Oynanabilirlik kötü geliyor bana... Asphalt 7'de grafikler çok iyi ama oyun öncekiler gibi... Ama Most Wanted gerçekten 10 numara olmuş... Gerek kontroller gerek grafikler süper... EA'i tebrik etmek lazım...![]()

Arkadaşlar şunu söyliyim, Oyun mobil platformun tartışmasız en kaliteli yarış oyunu olmuş oynayın sizde göreceksiniz.. Bide hdmı ile tv ye bağladım yok böyle keyif ;D
birde siyah ekran hatasi olmayan apk'yi dene...Wonder a yükledim.Açılış logolarından sonra atıyor.(Offline apk)
Rica ederim karde$,ke$ke sizin gibi dü$ünenler olsaOyun için çok saolun. Motorola motoluxe'te sadece menü geçişlerinde biraz kasıyor. Telefonun için hem grafikleri bu kadar güzel hem telefonu kasmayan bir oyun buldum

rica ederim karde$im,Güle güle kullanin...Hemen test edilen cihazlara sizin telefonu ekliyorumTeşekkürler Xperia Pro sonuç olumlu1,2 ghz overclockda gözle görülür kasılmlar oluyor belki 1,8 falan yapsam hiç kasmaz. Oyun Asphalt 7'den daha güzel paylaşım için çok teşekkür ederim
![]()
Live With Walkman'de sorunsuz çalışıyor.
![]()
![]()
Telefonu test edilen cihazlara ekliyecegim 
ne yapalim karde$ offilne oynamak zorundayizoffline de çalışıyor ama üstünde apkmania yazması hiç hoşuma gitmedi