Remember Me
Üye
Rica ederimteşekürler
Rica ederimteşekürler
Rica ederim kardeş,HTC İncredible S akıcı bir şekilde çalıştı teşekkürler eee Gameloft değilsamsung anlaşmalı değil EA Games
bu kadar detaylı alternatif sunmadım bldiğin oyunu alt üst etmişsin hocam
valla süper bir iş yapmışssın ben kalkınamam bu işin altından çok karışık bunu yapmak dosyalar fln yerine otuturmuşsunuz helal olsun yalnız hile root istiyormu nereye atacağımyalnız arkadaş çok iyi bir sunum yapmış kendi konumda var başka bir forumda kendim yaptımbu kadar detaylı alternatif sunmadım bldiğin oyunu alt üst etmişsin hocam
valla süper bir iş yapmışssın ben kalkınamam bu işin altından çok karışık bunu yapmak dosyalar fln yerine otuturmuşsunuz helal olsun yalnız hile root istiyormu nereye atacağım
tekrar deniyeceğim bakalım neden çalışmadıysa artıknesi çalışmadı?
kardeş konudaki apk yi dene (yeni apk 100% çalışıyor,)tekrar deniyeceğim bakalım neden çalışmadıysa artık
Rica ederim...Paylaşım için teşekkürler.
PowerVR SD dosyalarında turbobit linkinde Mali nin dosyaları çıkıyor. Sanırım bir karışıklık olmuş.

offline apk yi denedin mi?
veya siyah ekran hatası olmayan apk'yi?
Ikisinnde linkini verirmsn
arkaplanda çalışan uygulamalar,oyun vs varsa görev yöneticisi ile kapat.Adreno 220 ekran karti 1.6 ghz islemcili smarttab10 da kasiyor offlne apk ile wifi den cektim data dosyalarini.Oyun cok yavas akiyor.sorunu bilen varsa yardim edebilir mi?
Her sey kapali bos ram 700 mb android 4.1.2 kullaniyorum butn apkleri denedim hepsi kasiyor tabletten cektigim data dosylarini arkadasin evo 3dsine attik kaymak gibi oynaniyor acaba neden bende boyle oluyor=(Adreno 220 ekran karti 1.6 ghz islemcili smarttab10 da kasiyor offlne apk ile wifi den cektim data dosyalarini.Oyun cok yavas akiyor.sorunu bilen varsa yardim edebilir mi?