Bomba Gibi Oyun! Need for Speed™ Most Wanted v1.0.28 ve Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Incredible_S

Üye
HTC İncredible S akıcı bir şekilde çalıştı teşekkürler eee Gameloft değil ;) samsung anlaşmalı değil EA Games

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

Incredible_S

Üye
yalnız arkadaş çok iyi bir sunum yapmış kendi konumda var başka bir forumda kendim yaptım :) bu kadar detaylı alternatif sunmadım bldiğin oyunu alt üst etmişsin hocam :D valla süper bir iş yapmışssın ben kalkınamam bu işin altından çok karışık bunu yapmak dosyalar fln yerine otuturmuşsunuz helal olsun yalnız hile root istiyormu nereye atacağım

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
yalnız arkadaş çok iyi bir sunum yapmış kendi konumda var başka bir forumda kendim yaptım :) bu kadar detaylı alternatif sunmadım bldiğin oyunu alt üst etmişsin hocam :D valla süper bir iş yapmışssın ben kalkınamam bu işin altından çok karışık bunu yapmak dosyalar fln yerine otuturmuşsunuz helal olsun yalnız hile root istiyormu nereye atacağım

sağol arkadaşım,iltifat için teşekkürler,vallah bugüne kadar senden duydum..çok sağol.Şimdi mutlu oldum :D
hile root istiyor..çünkü titanium backup kullanacaksın ondan dolayı,talimatlarda mevcut ordan talimatlara göre yaparsın...

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler.
PowerVR SD dosyalarında turbobit linkinde Mali nin dosyaları çıkıyor. Sanırım bir karışıklık olmuş.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

aslanoguz34

Üye
arkadaşlar benim telefonum htc evo 3d rootsuz ama araba ve para hilesini nasıl yapabilirim Titanium BackuP ile anlatılmış ama oda rootsuz bir işe yaramıyor.

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

aslanoguz34

Üye
arkadaşlar benim telefonum htc evo 3 d ama bu para hilesi ve araba hilesini yapamadım telefonum rootsuz titanium backup gerekiyor oda rootsuz çalışmıyor . nasıl yapıcaz yardımcı olurmusunuz

wargnerm

Üye
Adreno 220 ekran karti 1.6 ghz islemcili smarttab10 da kasiyor offlne apk ile wifi den cektim data dosyalarini.Oyun cok yavas akiyor.sorunu bilen varsa yardim edebilir mi?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Adreno 220 ekran karti 1.6 ghz islemcili smarttab10 da kasiyor offlne apk ile wifi den cektim data dosyalarini.Oyun cok yavas akiyor.sorunu bilen varsa yardim edebilir mi?
arkaplanda çalışan uygulamalar,oyun vs varsa görev yöneticisi ile kapat.

samikayaa

samikayaa

Üye
xperia u mode on :)
süper çalışıyor 0 kasma

sadece35

sadece35

Üye
Kapanmaya zorla diyor hep

- - - Eklendi - - -

Üç apkde gioda çalışmıyor,simligio kurulu,anlamadım niye böyle oldu

aslanoguz34

Üye
araba ve para hilesi yalnızca rootlu cihazlarda mı oluyor ?

wargnerm

Üye
Her sey kapali bos ram 700 mb android 4.1.2 kullaniyorum butn apkleri denedim hepsi kasiyor tabletten cektigim data dosylarini arkadasin evo 3dsine attik kaymak gibi oynaniyor acaba neden bende boyle oluyor=(

SilentOne

SilentOne

Üye
daha tam oturmadi oyun pcdede ole :-) ule pc oyunu 5 gb tel oyunu 500mb

Üst Alt