Oyunun grafikleri tıpkı asphalt7nin ilk çıktığı gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz
- - - Eklendi - - -
oyun şimdilik sadece SGS2 de oynanıyor biliginize..Ee S2 kullanmak bir ayrıcalıktır
Kardesim anlatamiyoruz galiba dosyanın içinden obb çıkıyor. 64 tane dosya yokÖncelikle data dosyalarını bulamayanlar apkmania'dan indirebilirler.
Kurulum aslında çok basit. Ama yapacağınız herşeyi harfiyen büyük küçük harflere bile uyarak yapacaksınız.
KURULUM---- CİHAZIMIZIN KENDİ HAFIZASI İÇERSİNDE ÖNCE ANDROİD SONRA DATA İÇERİSİNE com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<==== İSİMLİ BİR KLASÖR AÇALIM. AÇTIĞINIZ KLASÖRÜN İSMİNİ BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK AÇIN.DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.
KLASÖRÜ AÇIP BU KLASÖRÜN İÇİNEDE İSMİ AYNEN YAZDIĞIM GİBİ OLSUN Files ADLI BOŞ BİR KLASÖR OLUŞTURALIM.
İNDİRDİĞİMİZ DATA DOSYALARINI (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM İSİMLİ KLAÖRDE BULUNAN TOPLAMDA 64 ADET OLMALIDIR KLASÖRLE BİRLİKTE DEĞİL İÇİNDEN ÇIKARIP) Files KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIRIYORUZ.
İNDİRDİĞİMİZ APK DOSYASINI YÜKLÜYORUZ. YÜKLEDİĞİMİZ DOSYAYA AÇ DİYECEĞİZ AMA
İNTERNET BAĞLANTILARIMIZIN HEPSİ WİFİ-3G KAPALI OLMALI. SONRAKİ SERFERLERDE İNTERNETİ İSTER AÇIN İSTER KAPATIN. İŞTE BU KADAR.... HAYIRLI OLSUN
DENENEN CİHAZ GALAXY NOTE2'DİR. BİRÇOK CİHAZDA BU ŞEKİLDEKİ KURULUM İLE SORUNSUZ OYNANABİLİYOR.
Lütfen başarılı sonuç alanlar marka ve model bildirirsek iyi olur.
sd dosyası inmez...Apk yi yüklesek datayı kendisi wifiden çekermi ? ben gta yı yüklemiştim öyle. Apk yi sd ye yükledim sonra açtım datayı kendisi indirdi wifi den 10 dk da. Bundada öyle oluyormu sd yi indiricem yoksa
Açıklamalardaki herşeyi yaptım noktasına virgülüne kadar fakat interneti kestiğimde oyunun resmi bile çıkmadan apkmania ve loading arasında sürekli geçiş yapıyor ve öyle devam ediyor hiç birşey yapmıyor.online açtıgımda ise oyunun anamenü resmi çıkıyor ve atıyor yine.Telefon galaxy s3
edit: apk mania kendi sitesinden indirdiğimde direk açtı.internet açık bir şekilde.Yapamayan arkadaşlar ordan yükleyip denesinler birde.ayrıca konuyu açan arkadaş linkleri yenilerse iyi olur
rica ederimçok tşk ler
bendede aynı sorun vardı eyvallah başka yerden indiricem. Bide şöyle videolu anlatım var kuramayanlar için.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız