Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ercan0058

ercan0058

Üye
Hepinize hayırlı geceler. Gördüğüm kadarı ile (konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın) anlatımda hatalar mevcut. Arkadaşlar hepimizde ufak yanlışlıklar var. Anlatımı yapıyorum buradan kopyalayıp sayfanın 1. kısmına bunu eklerseniz sevinirim.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize hayırlı geceler. Gördüğüm kadarı ile (konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın) anlatımda hatalar mevcut. Arkadaşlar hepimizde ufak yanlışlıklar var. Anlatımı yapıyorum buradan kopyalayıp sayfanın 1. kısmına bunu eklerseniz sevinirim.
ekle bakalım :oke:

ercan0058

ercan0058

Üye
Öncelikle data dosyalarını bulamayanlar apkmania'dan indirebilirler.

Kurulum aslında çok basit. Ama yapacağınız herşeyi harfiyen büyük küçük harflere bile uyarak yapacaksınız.

KURULUM---- CİHAZIMIZIN KENDİ HAFIZASI İÇERSİNDE ÖNCE ANDROİD SONRA DATA İÇERİSİNE com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<==== İSİMLİ BİR KLASÖR AÇALIM. AÇTIĞINIZ KLASÖRÜN İSMİNİ BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK AÇIN.DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.

KLASÖRÜ AÇIP BU KLASÖRÜN İÇİNEDE İSMİ AYNEN YAZDIĞIM GİBİ OLSUN Files ADLI BOŞ BİR KLASÖR OLUŞTURALIM.

İNDİRDİĞİMİZ DATA DOSYALARINI (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM İSİMLİ KLAÖRDE BULUNAN TOPLAMDA 64 ADET OLMALIDIR KLASÖRLE BİRLİKTE DEĞİL İÇİNDEN ÇIKARIP) Files KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIRIYORUZ.

İNDİRDİĞİMİZ APK DOSYASINI YÜKLÜYORUZ. YÜKLEDİĞİMİZ DOSYAYA AÇ DİYECEĞİZ AMA

İNTERNET BAĞLANTILARIMIZIN HEPSİ WİFİ-3G KAPALI OLMALI. SONRAKİ SERFERLERDE İNTERNETİ İSTER AÇIN İSTER KAPATIN. İŞTE BU KADAR.... HAYIRLI OLSUN

DENENEN CİHAZ GALAXY NOTE2'DİR. BİRÇOK CİHAZDA BU ŞEKİLDEKİ KURULUM İLE SORUNSUZ OYNANABİLİYOR.

Lütfen başarılı sonuç alanlar marka ve model bildirirsek iyi olur.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
yalnız torrent paylaşımı yasak o linki kaldırabilirsin...

anık

Üye
kisin çözüm bu arkadaşlar

ilk önce bu konudaki apkyi indirip kurun dosyaları gereken yere atın sonra http://
www8.zippyshare.com/v/3358239/file.html

bu linkdeki dosyayı zipten çıkarın titanium bacup klasörüne atıp titanium backup ile geri yükleme yapın tamam

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
1 ay önce falan kurdum Wonder Stock Roma. Hiç kasmadan oynanıyor ilk çıkan versyon

kekomastikooo

Üye
süper paylaşım ellerinize sağlık

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Teşekkürler. Kurdum denedim herşey güzel. Link çeşitliliği, mediafire, turbobit ve anlatım harika.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Modern Combat 3 ü samsung apps den ücretsiz olarak yükledim promosyondaymış oyun açılmıyor bu konuda yardım edebilirmisiniz? Marketten baktım oyun dilini ing yapın demişler yaptım o şekilde oyun açılıyor türkçe yapınca açılmıyor :D

yakup_

Üye
yahu kimse yardimci olmuyor onceden oynuyodum artik grmio touch screen yazio tikliom atio telefon dilini ingilizce yaptim hala atiyor

numanxx

Üye
arkadaşlar söylenenleri aynen yaptım ama oyun çalışmadı telefonum xperia arc s

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar söylenenleri yaptım oyun çalışmadı telefonm xperia arc s

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ilk defa oynuyorum oyunuda kontrolü zor geldi bana sensörsüz olarak rahatlıkla nasıl oynarım ?

hoolywood hogan

hoolywood hogan

Üye
her şeti yaptım fakat halen apk mania yazısı çıkıyo lütfen yardım edin

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
yaw 1 ay önce dosyaları apk yi burdan indirdim kurdum telefonuma (xperia neo v) sorunsuz oynadım. 2 hafta öncede rom değiştirdim. önceki yaptiğim herşeyi yapiorum oyun açilmior. önceki roma döndüm. yok yine açilmior. deli olucam. !

anık

Üye
nasil yaptigini anlatilsan cok iyi olur

ilk önce bu konudaki apkyi indirip kurun
dosyaları gereken yere atın sonra
http://www8.zippyshare.com/v/3358239/file.html
bu linkdeki dosyayı zipten çıkarın titanium
bacup klasörüne atıp titanium backup ile
geri yükleme yapın tamam

codblackops2

codblackops2

Üye
bugün arkadaşımın note 2sin de oynadım baya.muhteşem bir oyun.grafikler gayet güzel.paylaşım için teşekkürler .. Bir de sorum var.s3 mini kullanan arkadaşlar bu oyunu denedi mi? Lütfen kasma olmadığını söyleyin :)

hoolywood hogan

hoolywood hogan

Üye
KURULUM---- CİHAZIMIZIN KENDİ HAFIZASI İÇERSİNDE ÖNCE ANDROİD SONRA DATA İÇERİSİNE com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<==== İSİMLİ BİR KLASÖR AÇALIM. AÇTIĞINIZ KLASÖRÜN İSMİNİ BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK AÇIN.DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.

KLASÖRÜ AÇIP BU KLASÖRÜN İÇİNEDE İSMİ AYNEN YAZDIĞIM GİBİ OLSUN Files ADLI BOŞ BİR KLASÖR OLUŞTURALIM.

İNDİRDİĞİMİZ DATA DOSYALARINI (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM İSİMLİ KLAÖRDE BULUNAN TOPLAMDA 64 ADET OLMALIDIR KLASÖRLE BİRLİKTE DEĞİL İÇİNDEN ÇIKARIP) Files KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIRIYORUZ.

İNDİRDİĞİMİZ APK DOSYASINI YÜKLÜYORUZ. YÜKLEDİĞİMİZ DOSYAYA AÇ DİYECEĞİZ AMA

İNTERNET BAĞLANTILARIMIZIN HEPSİ WİFİ-3G KAPALI OLMALI. SONRAKİ SERFERLERDE İNTERNETİ İSTER AÇIN İSTER KAPATIN. İŞTE BU KADAR.... HAYIRLI OLSUN

aynısını yaptım halen apk mania denen şey yazıyo yardım edin lütfen

BSahin29

BSahin29

Üye
ben sd +apk yı indirdim sd yi obb dosyasına attım dili ingilizce yaptım açtım oyunu oyundan attı modern combat 3 ü çok iyi çalıştırıyordu .Telefonum sony xperia u.

Üst Alt