Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
İnternet açık olmalı.. Bende apkmania yazisi gelip atiyordu kapalıyken açtım sorun kalmadı

abkurt

Üye
s3 mini ye yükledigim oyun lar açılmıyor acil yardım

Nasrettin47

Üye
kardesim bir kisi bile dogru düzgün ayrıntılı anlatamazmı ya yapanlardan birisi lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
İlk sayfaya baksan görürsün... Hiç çabalamıyorsunuz

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
aarkadaslar bende gameloft oyunlari acilmiyor ne yapmam lazim apk yi kuruyorum data yi gameloft games e atiyorum ama bi turlu olmuyor android te yeniyim yardimlarinizi bekliyorum,acilmiyo derken bi sure sonra atiyor dogru dosyalari indirdigimden eminim

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
aarkadaslar bende gameloft oyunlari acilmiyor ne yapmam lazim apk yi kuruyorum data yi gameloft games e atiyorum ama bi turlu olmuyor android te yeniyim yardimlarinizi bekliyorum,acilmiyo derken bi sure sonra atiyor dogru dosyalari indirdigimden eminim

O zaman android/data içerisine dosyaları atmayı deneyin

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
denedim ama o zamanda okumuyor daya yi

- - - Eklendi - - -

oyun aciliyo ama belli bi noktaya geldigi zaman malesef durduruldu diyor

Rookie66

Rookie66

Üye
Galaxy w de oyundan atıyor oyuna girip menü gelmeden ama :ağlarım:

ikinci anlatımdaki gibi 64 tane dosya yok birde.

anon1

Üye
apkmani.com yaziyo sonra atiyo lutfen yardim edin
Cihaz motorola atrix

Buğra

Buğra

Admin
paylaşım için :tşk: keşke benim telefonda açabilse de oynayabilsek

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

frtbyk

Üye
arkadaşlar MC3 'ü wi-fi ile yükledim sorunsuz çalışıyor fakat MC4 ile GTA vice sd ile yükledim ikisindede donma yaparak oynuyor acaba sebebini söyleyebilecek birisi var mı

buschipset

Üye
Arkadaşlar oyunu Sony Xperia S ile sorunsuz bir şekilde kurdum kasmadan şok rahat oynuyorum. O grafik olmayan arkadaşlara sesleniyorum oyun olağanüstü grafik var.

anka61

Üye
Bende sony xperia go var. Oyunu yükledim ama açılmıyor. Lütfen yardım edin !!!!!!

Fundamentals

Fundamentals

Üye
:tşk:

AhmetT060

Üye
Öncelikle data dosyalarını bulamayanlar apkmania'dan indirebilirler.

Kurulum aslında çok basit. Ama yapacağınız herşeyi harfiyen büyük küçük harflere bile uyarak yapacaksınız.

KURULUM---- CİHAZIMIZIN KENDİ HAFIZASI İÇERSİNDE ÖNCE ANDROİD SONRA DATA İÇERİSİNE com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<==== İSİMLİ BİR KLASÖR AÇALIM. AÇTIĞINIZ KLASÖRÜN İSMİNİ BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK AÇIN.DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.

KLASÖRÜ AÇIP BU KLASÖRÜN İÇİNEDE İSMİ AYNEN YAZDIĞIM GİBİ OLSUN Files ADLI BOŞ BİR KLASÖR OLUŞTURALIM.

İNDİRDİĞİMİZ DATA DOSYALARINI (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM İSİMLİ KLAÖRDE BULUNAN TOPLAMDA 64 ADET OLMALIDIR KLASÖRLE BİRLİKTE DEĞİL İÇİNDEN ÇIKARIP) Files KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIRIYORUZ.

İNDİRDİĞİMİZ APK DOSYASINI YÜKLÜYORUZ. YÜKLEDİĞİMİZ DOSYAYA AÇ DİYECEĞİZ AMA

İNTERNET BAĞLANTILARIMIZIN HEPSİ WİFİ-3G KAPALI OLMALI. SONRAKİ SERFERLERDE İNTERNETİ İSTER AÇIN İSTER KAPATIN. İŞTE BU KADAR.... HAYIRLI OLSUN

DENENEN CİHAZ GALAXY NOTE2'DİR. BİRÇOK CİHAZDA BU ŞEKİLDEKİ KURULUM İLE SORUNSUZ OYNANABİLİYOR.

Lütfen başarılı sonuç alanlar marka ve model bildirirsek iyi olur.
Abi ben indirdim cıkardım rardan klasor içinde obb dosyası cıktı 64 dosya yok yardım edermisin

karalino

Üye
Oyuna giriyorum data indirme linki gelmeden atıyor yardım

- - - Eklendi - - -

Oyuna giriyorum data indirme linki gelmeden atıyor yardım

deger54

Üye
:tşk:

Mert

Mert

Üye
Sony Xperia P'de ilk checkpointe kadar sorunsuz geldim. Geri kalanını hdmi ile televizyona bağlayıp oynayacam :D
Şu tek partlık data çok işime yaradı, teşekkürler :)

BurakTura

BurakTura

Üye
Galaxy w de çalışmıyor diyen arkadaşlar ? Bende çatır çatır çalışıyor . Braz yardımcı oliyim . Modern combat resmi gelip kapatıyorsa ' com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM ' dosyasının içine büyük ihtimal files dosyası açmamışsınızdır . hafıza problemi yaşayanlar direk external sd ye atsın ben öyle yaptım hiç bi problemde çıkmadı vallahi inanmayan olurdasada fotosunu flan atarım yani :D

Üst Alt