Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

fb123w

Üye
Başka yerden indirdim 1.0.0 benimki her neyse videodaki gibi bi isim değiştirmeyle çalıştı bi isim be vay be saolun ama oynayamıyorum samsung s3 minide kasıyor hiç akıcı değil kasmaması için yapılcak ek bişey varsa yardım edin ?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Oyunu bitiren var mi yahu?
Bende arada sensorler kafayi yiyor her seferinde tekrar kalibre etmem gerekiyor oyun esnasinda.. Sensorler de olmadan tadi cikmiyor :)
Bu sorunla karsilasan baskalari da var mi?
HTC One X ile gönderildi.

yeauw

yeauw

Üye
teşekkürler :)

muozka

muozka

Üye
ben101 sende asphalt 7 heat war mi adreno200 sd+apk

41ultrAslan41

41ultrAslan41

Üye
:tşk:

orhan6624

Üye
Anlatımlardaki gibi yükledim resimden sonra atıyor sorun nedir?

besim.farhan

besim.farhan

Üye
teşekkürler oldu

ofisboy

Üye
oyunu kurdum. çalışıyor fakat ekran üzerinde hiçbir tuş gözükmüyor.

ainol novo venus tablet var.

baxburak

Üye
Tabletlere göre degısyor bırdaha yuklmeyı dene .
bende ( ultra tab7 pıranha ) var cıftt cekırdeklı 1.6ghz dual core kasılma yok en yuksek conurlukte bıle kasıntısız oynuyorum ..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Oyunu Bitirdim 12 Level Son Bölüm Bliginiz Ola Bilmeyenlere Çok Güzel Bir Oyun Herkeze Şiddetle Tavsiyem Bu Arada Teşekkürler :)

baxburak

Üye
beyler oyunu degınız gıbı yukldeım 2 kez ama bu sefer olmadı apkmania.com dıye bı yazı yanıp yanıp sonuyo ne yapmam gerek

sercan42_

Üye
sagol​

BurakTura

BurakTura

Üye
beyler oyunu degınız gıbı yukldeım 2 kez ama bu sefer olmadı apkmania.com dıye bı yazı yanıp yanıp sonuyo ne yapmam gerek

Telefonun dilini united states yap yani ingilizce yap bir dene . Öylede çalışmassa aynı şekil birde interneti aç öyle gir sonra kapatırsın

baxburak

Üye
saol yınede . denedım olmadı ama.. hem benım telfon degıl tablet . ozellıklerı sunlar ..( 1,6 ghz dual core . cıft cekırledklı . 4 cekırdeklı malı400 ekran kartı 4.1.1 jelyben ıslteım sıstemı ) yıne aynısını yaptı . yenı bıyerden 19 mb apk buldum ondada ekran rsmı ckıo beklıyo bıraz sonra oyundan atıo. gameloft ıcıne yukledım .. andırıoıd data nın ıcne yukledım kacdefa dendım ama olmadı :S

kardesım kac defa denedım bır suru apk denedım. ya apkmaina.com dıye bı yazı cıkıp yanıp yanıp sonuyo.. yada oyunun resmı gelıo bır sure sonra atıo ne yapcagımı sasırdım ya ......

gta3 . mostwantd . realracıng3. sıkıntısız butuno yunları calıstıroyr :D bu oyunu bı turlu becermedım ...

oyuna gırıo yuvarlak donuyo donuyo sonra masaustune atıo .. ne yaptıysam olmadı

- - - Eklendi - - -

arkdaslar . apk yuluyorum adıroıd data ya verdıgınız ısmle dosayaya atıyorum talımlatların hepsıne uyuyorum ama acılmıoyor . oyunun ekranı gelıo bir sure sonra masaustune gerı atıo..

gameloft dosayasına atarakta yaptım olmadı ..

obb dosayınıda ındırım onuda yaptım oda olmadı...

tablet kulnıcısyım .. sole ayrıntlı bır sekılde noktası noktasına nasıl yukleneceıgını anltırsanız sevnıtım sımdıden teskkurler...

cancan111

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim 3 gündür deniyordum çalıştı .. emeğine sağlık.

baxburak

Üye
Su oyunu nasil yukleidinizz delirecem . Bi turlu yuklnemedi oyun bi yardimci olun ya. Tablet kulnacisiyim ekrAn karti * mali 400* cift cekirdekli .yardim...

oyok

oyok

Üye
slm syin admin galaxy tab p6800 kullanicisiyim dediklerinizi aynen harfiyen uyguladim ama bir sonuc alamadim resim cikiyor yuvarlak donuyor ve masaustune atiyor dili de degistirdim interneti de actim kapatim farkli apk ler de kullandim ama bir sonuca ulasamadim sd dosyasini data ya da attim obb un icinede attim gameloft klasorunede attim sonuc hep ayni lutfen yardim tskler

osmanayman

osmanayman

Üye
Su oyunu nasil yukleidinizz delirecem . Bi turlu yuklnemedi oyun bi yardimci olun ya. Tablet kulnacisiyim ekrAn karti * mali 400* cift cekirdekli .yardim...

Ben de ilk girişte aynı sıkıntıyı yaşamıştım... Sonrasında interneti açıp girdim ve çalıştı... Sonrasında ise internete ihtiyaç olmuyor... apkmania apk dosyasını kullanıyorum ben de... :oke:

ec038

Üye
Yaaa beyler ben kurdum acildi.. akici sekilde oynaniyo fakat gok yuzu tipki antensiz tv ekrani gibi :).. karincalanma hat safhada.. bu nasil duzelir

MrHamstr

Üye
genelde xperia ve s3 deniliyor, demek ki iphone gözde bir telefon değil ya da kullanışlı değil, bakılacak olursa oyun denilince xperia ya da s3 duyuluyor

Üst Alt