Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

m_uzun6

m_uzun6

Üye
simdi dosyanın içinde tek files dosyası olusturup hepisinmi ona atıcaz yoksa dosyanın icin filesleri ayrı ayrımı atıcaz?

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
Bugün bitirdim süper bir oyun tavsiye ederim :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sakin olun gençler

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

rebelpirate19

Üye
Ben101 oncelikle paylasimlarin 10 numaraelinesaglik su sdyi wifiden ceken apk linki verde oradan indireyim

- - - Eklendi - - -

Ben101 oncelikle paylasimlarin 10 numaraelinesaglik su sdyi wifiden ceken apk linki verde oradan indireyim

doquqan5

doquqan5

Üye
Sonunda SD dosyalarını buldum çok sağol kardeşim tabelte bi bunu yüklyemedim diye sinir olmuştum sayende oldu :)

dj osman

Üye
Arkadaşlar x-plore ile sd dosyalarını android*data klasörüne taşırken data dosyasında hata veriyo 2-3 yerden ayrı ayrı sd indirdim hep aynı sorun ne yapmalıyım
Cihaz note2

memo23142314

memo23142314

Üye
Oyunun grafikleri tıpkı asphalt7nin ilk çıktığı gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz

- - - Eklendi - - -

oyun şimdilik sadece SGS2 de oynanıyor biliginize..Ee S2 kullanmak bir ayrıcalıktır

S3 te de onaniyor

Violonist

Üye
beyler hiç zevk vermiyor oyun. Neden mi? Mause (fare) siz fps mi oynanır.

Nasrettin47

Üye
Öncelikle data dosyalarını bulamayanlar apkmania'dan indirebilirler.

Kurulum aslında çok basit. Ama yapacağınız herşeyi harfiyen büyük küçük harflere bile uyarak yapacaksınız.

KURULUM---- CİHAZIMIZIN KENDİ HAFIZASI İÇERSİNDE ÖNCE ANDROİD SONRA DATA İÇERİSİNE com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM <<==== İSİMLİ BİR KLASÖR AÇALIM. AÇTIĞINIZ KLASÖRÜN İSMİNİ BURDAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPARAK AÇIN.DAHA SAĞLIKLI OLACAKTIR.

KLASÖRÜ AÇIP BU KLASÖRÜN İÇİNEDE İSMİ AYNEN YAZDIĞIM GİBİ OLSUN Files ADLI BOŞ BİR KLASÖR OLUŞTURALIM.

İNDİRDİĞİMİZ DATA DOSYALARINI (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM İSİMLİ KLAÖRDE BULUNAN TOPLAMDA 64 ADET OLMALIDIR KLASÖRLE BİRLİKTE DEĞİL İÇİNDEN ÇIKARIP) Files KLASÖRÜNÜN İÇİNE YAPIŞTIRIYORUZ.

İNDİRDİĞİMİZ APK DOSYASINI YÜKLÜYORUZ. YÜKLEDİĞİMİZ DOSYAYA AÇ DİYECEĞİZ AMA

İNTERNET BAĞLANTILARIMIZIN HEPSİ WİFİ-3G KAPALI OLMALI. SONRAKİ SERFERLERDE İNTERNETİ İSTER AÇIN İSTER KAPATIN. İŞTE BU KADAR.... HAYIRLI OLSUN

DENENEN CİHAZ GALAXY NOTE2'DİR. BİRÇOK CİHAZDA BU ŞEKİLDEKİ KURULUM İLE SORUNSUZ OYNANABİLİYOR.

Lütfen başarılı sonuç alanlar marka ve model bildirirsek iyi olur.
Kardesim anlatamiyoruz galiba dosyanın içinden obb çıkıyor. 64 tane dosya yok

tugay91

tugay91

Üye
Apk yi yüklesek datayı kendisi wifiden çekermi ? ben gta yı yüklemiştim öyle. Apk yi sd ye yükledim sonra açtım datayı kendisi indirdi wifi den 10 dk da. Bundada öyle oluyormu sd yi indiricem yoksa

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Apk yi yüklesek datayı kendisi wifiden çekermi ? ben gta yı yüklemiştim öyle. Apk yi sd ye yükledim sonra açtım datayı kendisi indirdi wifi den 10 dk da. Bundada öyle oluyormu sd yi indiricem yoksa
sd dosyası inmez...

sefasahin34

Üye
Açıklamalardaki herşeyi yaptım noktasına virgülüne kadar fakat interneti kestiğimde oyunun resmi bile çıkmadan apkmania ve loading arasında sürekli geçiş yapıyor ve öyle devam ediyor hiç birşey yapmıyor.online açtıgımda ise oyunun anamenü resmi çıkıyor ve atıyor yine.Telefon galaxy s3

edit: apk mania kendi sitesinden indirdiğimde direk açtı.internet açık bir şekilde.Yapamayan arkadaşlar ordan yükleyip denesinler birde.ayrıca konuyu açan arkadaş linkleri yenilerse iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
tugay91

tugay91

Üye
Açıklamalardaki herşeyi yaptım noktasına virgülüne kadar fakat interneti kestiğimde oyunun resmi bile çıkmadan apkmania ve loading arasında sürekli geçiş yapıyor ve öyle devam ediyor hiç birşey yapmıyor.online açtıgımda ise oyunun anamenü resmi çıkıyor ve atıyor yine.Telefon galaxy s3

edit: apk mania kendi sitesinden indirdiğimde direk açtı.internet açık bir şekilde.Yapamayan arkadaşlar ordan yükleyip denesinler birde.ayrıca konuyu açan arkadaş linkleri yenilerse iyi olur

bendede aynı sorun vardı eyvallah başka yerden indiricem. Bide şöyle videolu anlatım var kuramayanlar için.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

fb123w

Üye
ya o kadar part part indirdim harfiyen yaptım dediklerini ama olmuyor oyuna giriyorum resimin orda geri atıyor cihazım s3 mini napıcam ya

- - - Eklendi - - -

yokmu kimse bana yardım edicek android telefon alınca ilk yüklüyceğim oyun buydu oda yalan oldu :(

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
Çok Güzel:alkis

djmatrix

Üye
çok tşk ler

Yigit315

Yigit315

Üye

bendede aynı sorun vardı eyvallah başka yerden indiricem. Bide şöyle videolu anlatım var kuramayanlar için.

Gardaş allah senden razı olsun. İnanırmısın? 1 hafta oldu s3 mini aldım ve 1 haftadır bu oyunu yüklemeye çalışıyordum. Video'ya bakarak yaptım oldu... saolasın.

yapamayan arkadaşlar videoyu izleyin yaparsınız...

----
Edit : Yalnız biraz kasıyor...

__CePMaX__

__CePMaX__

Üye
samsung galaxy note 2 yüklenmezmi bu oyun
acil bir cevap veya yukleyebileceğim bir link verirseniz çok teşekkür ederim

saygılar

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Galaxy W'ye yükledim. Fps düşük ama yine de oynanıyor.

Üst Alt