Bomba Gibi Oyun!! Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.1 Rootsuz+Offline Yeni Sürüm Eklendi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

togo159

Üye
Kardes nasıl yaptın acaba? Bizde anlatırsın ben bir türlü yapamadimda

illegalulayn

Üye
kardeş xperia ray de çalışır mı ?

One Million

Üye
Wifi ile çekemiyor muyuz dosyaları hocam ?

djmatrix

Üye
Wonder i olanlar calistira bildimi ayrica calistiysa yer sorununu nasil halettiniz cnku 1.7 e yakin yerim var . Rom cm10 yuklu

Wonder olanlar hafiza kartini tlf hafizasi olarak gösterme islemini yapmalilar ben onu yaptm wifi ile cekemiyorum

anleyn

Üye
Modern Combat 3 onlineda çok fazla hile açan oluyordu bunda 3 el oynadım hile göremedim bunun online'a alışmak zor olucak gibi mc3 online biraz daha rahattı.

[ PolyPad 7208 HD ]

ozen yuksel

Üye
oyun süper AMA mc3 dahA KLOLAY KONTROL EDİLİYOR. s3 te oynuyom.. sıfır kasma ...bu versiyon sorunsuz.

yakup_

Üye
ya arkadslar kurdum ne guzel oynuyodum bugun acmaya calistim acilmadi new game diyorum loading diyor sonra touch screen dio ekrana dokunuyorum oyundan atiyor telim galaxy s2

anilycl

Üye
apk calışmıor

anık

Üye

Diğer konu kapatıldığı için buraya atıyorum.Buradaki titaniumbackup dosyasını sdcardda(telefonun kendi hafızası) bulunan titaniumbackup klasörünün içine atın (yoksa kendiniz titaniumbackup diye bir klasör açın).Titanium backup programını açın.Üstte yedekleme/geri yükleme sekmesine gelin.Orada oyunu bulun sadece bir kere tıklayın.geri yükleye ve sadece veriye(data) basın evet diyin.hepsi bu kadar sonra oyuna internetsiz takılmasız beklemesiz anında girin...Oyun samsung dışında şimdiye kadar çalışanını duymadım okumadımda.

Bu arada APKmania dahil bu oyunu oynamanın yöntemini yanlış anlatıyor.Benim anlattığım yöntem kesin çözümdür ve ilk girişte bile internet istemez

Mediafiredeki linkin ne verebilirmisin

scandall20

Üye
wonder da oynuyorum ama kasma sorunu cok.nasıl yaptığımsa apk yı indirip kuruyoruz ve lucky patcher programı ile lisans sorununu halledip sd datanın icinde bulunan 64 adet dosyayı Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files şeklinde atıp giriyoruz.ama ilk girisi garanti olsun diye internet acık olarak girelim sonrası önemli değil :oke:

anık

Üye
Mediafiredeki linkin ne verebilirmisin

cevap yokmu yardım edin arkadaş
lar

- - - Eklendi - - -

wonder da oynuyorum ama kasma sorunu cok.nasıl yaptığımsa apk yı indirip kuruyoruz ve lucky patcher programı ile lisans sorununu halledip sd datanın icinde bulunan 64 adet dosyayı Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files şeklinde atıp giriyoruz.ama ilk girisi garanti olsun diye internet acık olarak girelim sonrası önemli değil :oke:

hangi romu kullanıyorsun

anık

Üye
ilgilenen yokmu

sefasahin34

Üye
Galaxy s3 kullanıyorum com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' klasörü yok telefonumda apk yüklememe rağmen yardımcı olabilcek varmı

anık

Üye
galaxy w da çalıştırdım hiç kasmıyor nasıl yaptığımı konu açıp anlatacağım

lost111

Üye
bende indirdim fakat apk yı yükledikten sonra oyunu açarken sürekli apkmania yazıp ekran kararıp tekrar apk mania yazxısı geliyor sürekli tekrarlıyo. bunun bi çözmü yokmudur. bir kaç farklı apk da denedim ama sonuç yine aynı.(dark evopad 9720r kulanıyorum)

ceyhun302

Üye
Xperia arc s de rahat oynayabilirmiyim ?

yemreyarici4

Üye
casper nirvana tablette calısma sansı v armı ? android 4.04 olması lazım

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:tşk:

Üst Alt