BMW 2-Serisi Cabrio

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
BMW 2-Serisi Cabrio
[h=2]BMW 2-Serisi Cabrio, üstü açık bir şekilde casuslara göz kırptı.[/h]
Önümüzdeki sene sokaklarda geziyor olacak.
BMW 2-Serisi Convertible, üstü açık bir şekilde ilk kez görüntülendi.
Ünlü Alman oto üretim markası BMW, 2-Serisi ailesinin açılışını bu senenin ilerleyen aylarında heybetli bir coupe versiyonu tanıtım töreni ile yapmayı planlıyor. 2014 yılının ilk aylarında ise convertible modeli ile genişleyecek olan aile, BMW taraftarlarına son derece uygun bir alternatif olarak sunulacağa benziyor. Fotoğraflarda görmekte olduğumuz kumaş tavanı açık bir şekilde yol almakta olan şık cabrio, Münih sokaklarında test edilmekteyken son günlerde “herşeyimiz” haline gelen casus fotoğrafçıların obejktiflerinden kaçma konusunda başarısız oldu. Dileriz ki tek başarısızlığı bu olsun!

Piyasada kullanımda olan 1-Serisi Convertible’dan daha sportif bir tasarıma sahip olması hedeflenen yeni model sadece 4 silindirli motorlar tarafından güçlendirilecek. 2.0 litre hacminde ki benzinli makinenin 150 beygir, 177 beygir ve 218 beygir gibi çeşitli güçler üretebilen versiyonları arasından tercih yapmamız son derece olası görünüyor. Seçenekler arasında ayrıca bir de 2.0 litrelik turbolu dizel motorunda sürücüsüne 214 beygir sunması bekleniyor. Bu saydığımız motorlar ya 6 vitesli manuel aktarıma, ya da opsiyonel 8 vitesli otomatik aktarım sistemine bağlanıyor olacak.

Ek bir ücreti gözden çıkartabilecek BMW müşterileri için ise 2-Serisi Cabrio’larını BMW’nin xDrive adlı dört çeker sürüş sistemi ile tercih etme şansları da bulunuyor.


 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
488
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
668
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
679
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
418
x-scarface


Üst Alt