2015 bmw x5 m

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2015 bmw x5 m
[h=2]Yeni nesil BMW X5 M bir kez daha görüntülendi![/h]
Büyük ihtimalle 2015 model yılı ile tanıtılacak.
Son günlerde yine yemeyi içmeyi bir kenara bırakarak işlerinin peşinde koşan fedakar casus fotoğrafçılarımız, artık iyice yakınlaşan BMW X5 M modelinin bir yeni demet fotoğrafına daha ulaşmamız için ellerinden gelen her şeyi yapmışlar!

Üçüncü nesil yeni X5’in resmi tanıtımını takiben BMW, meslektaşları arasında bulunabilecek en ayrıcalıklı tür olmaya hazırlanan M modelini test etmeye devam ediyor. Müthiş araç görünüşe bakılırsa büyük ihtimalle 2015 model yılı ile tanıtılıyor olacak. Müşterilerin tavsiye ve istekleri göz önünde bulundurarak tasarlanmış türüne özel ön ve arka tamponlar, daha etli ve kaslı frenler, dört çıkışlı egzost sistemi ve kocaman alaşım jantlar; aklımızı başımızdan alan ayrıcalıklardan sadece birkaç tanesi! Kayda değer diğer özellikler arasında spor olarak ayarlanmış süspansiyonlar ve standart model üzerinden uygulanmış bazı ağırlık azaltıcı ölçümler bulunuyor.

Tasarımından daha çok altında sakladığı donanım ile ilgileneceğimiz kaput ise büyük ihtimalle BMW markasının 4.4 litrelik çift turbolu V8 motoruna ev sahipliği yapıyor olacak ancak bu tercihin toplam gücü arttırıp artırmayacağına dair henüz herhangi bir şey söyleyemiyoruz. Mevcut konfigürasyon ile 555 beygir ve 680 Nm tork üretebilen donanıma el sürülmeyeceğini düşünürsek 2015 model BMW X5 M, eskiler kervanına katılacak olan meslektaşından daha hızlı olacak! Bunun altında yatan en belirgin neden ise indirgenmiş toplam ağırlık. Tabi bu yenilik sayesinde merakla beklediğimiz aracın yakıt tüketimi de bir hayli düşmüş olacaktır!



 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Üst Alt