BMW X4 Coupe

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
BMW X4 Coupe



Beş kapılı model ile birlikte mi sunulmalı?
Range Rover Evoque, SUV sektörüne nasıl üç kapılı sportif bir crossover yapılacağını göstermeyi başardı, ancak kimse ona bir rakip çıkarabilmek adına elini taşın altına koymaya cesaret edemedi!
Bu sıkıntı bugün yine Theophilus Chin sayesinde sona eriyor! Olası bir BMW X4 Coupe modelinin dijital ortamda canlandırılmasıyla ortaya çıkan görüntüler bizlere son derece gerçekçi ve güzel fikirler sunuyor. BMW X4 konsepti üzerine kurulan projede coupe modeli yenilenmiş bir ön yüze ve gösterişli üç kapılı tasarıma ev sahipliği yapıyor. Chin’e göre “BMW bu modeli hayata geçirmeyi kesinlikle ciddi olarak düşünmeli çünkü beş kapılı tasarım hem boyut olarak hem de tasarım olarak X6 modeli ile neredeyse aynı.”





Daha önce de belirttiğimiz gibi BMW X4 konsepti, gelecek senenin ilk günlerinde Spartanburg’da üretilecek olan crossover modelinin üretim versiyonu hakkında güzel bir ön izleme fırsatı sunuyor. Model X3 tabanına kurulurken 240 beygir ve 352 Nm tork gücündeki TwinPower Turbo 2.0 litrelik dört silindirli motor ile 300 beygirin yanı sıra 406 Nm tork gücündeki TwinPower Turbo 3.0 litrelik motorların içerisinde bulunduğu, çeşitlilik gösteren bir motor yelpazesine sahip olacak.
 


Üst Alt