2014 Mercedes-Benz C-Serisi

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
2014 Mercedes-Benz C-Serisi
[h=2]2014 Mercedes-Benz C-Serisi yeni detayları ile birlikte sızdırıldı.[/h]
2014 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda (NAIAS) sergilenmek için gün ayırttı.
2014 model Mercedes-Benz C-Serisi biraz daha çıplak ve detaylı bir biçimde sızdırıldı.

Yerine geçeceği modele göre hem daha büyük hem de daha rafine görünen yeni C-Serisi, yumuşak kavisler ve geniş hava girişleri ile süslenmiş yeni bir ön yüze ev sahipliği yapıyor. Araç ayrıca çift çubuklu bir ön ızgaraya, çift çıkışlı egzost sistemine ve S-Serisi’ni andıran arka farlara sahip!

2014 C-Serisi’nin, önceki mimariye göre daha hafif ve daha uzun bir platform olan yeni MRA platformunda yer alması kararlaştırılmıştı. Bunun sonucu olarak arkada oturacak yolcular için ekstra bacak alanının yanı sıra aşağı yukarı 500 litre hacminde daha geniş bir bagaj ile son derece uygun bir değişiklik gözlemleyebileceğiz. Alan artışına rağmen söylentilere göre Mercedes’in yeni sedan modeli piyasada mevcut olan son modele göre tam 70 kilogram daha hafif olacak.

Motor seçenekleri arasında aşağıdaki donanımların mevcut olması bekleniyor:
• 2.2 litrelik dört silindirli CDI; 170, 204 ve 231 beygir güçlerinde
• 1.6 litrelik dört silindirli motor, 156 beygir gücünde
• 2.0 litrelik dört silindirli motor; 184 beygir, 211 beygir ve 252 beygir güçlerinde
• 3.0 litrelik V6, 33 beygir gücünde
Tüm bu motor opsiyonlarının yanı sıra hibrid ve şarjlı hibrid modelleri de beklentiler arasında ki yerini alıyor. Tabi ki C-Serisi’nin olmazsa olmazı, 4.0 litrelik V8 motoru ile kabaca 462 beygir üretebilen AMG modelini söylememize gerek yok!

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi’nin 2014 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenirken aracın satışlarının da tanıtımdan kısa bir süre sonra başlayacağı tahmin ediliyor.


 
  • Beğen
Tepkiler: -Akıncı


Üst Alt