t4r1k
Üye
Bluetooth Sinyal Gücü Artırma
Dostlar ben bluetooth ile pcdekı ınternetı telfonda kullanmak istiyorum daha önce bunu yaptım. Kullabiliyorum. fakat sorun şu ki benım bluetooth aparatı fazla çekmiyor. önceden yan odada duvarın dibinde anca cekiyordu. bluetoothu kasanın arkasına taktım yakın olsun diye. arada 1 metre yok bile sadece duvar var ve duvar yuzunden yavaşdı. aklıma böyle bi yöntem geldı uyguladım ve olumlu sonuc aldım. fakat tatmin edici derecede değil şimdi yan odada 4 metre filan ortalama ve arada 1 duvar var rahat goruyor pcyi. fakat bi arkadakı odaya geçince yine gormuyor 2 oda olunca. Acaba daha fazla yukseltmek için ne yapabilirim. 3 metre daha çekim alanı yakalasam yetecek. elektrik bölümü okuyorum az cok elektronıkden anlarım. acaba bobinli ufak bi sistem yapacak olursak olumlu sonuc alırmıyız? yardımlarınızı beklıyorum.
(aparatı dolabın arkasına banladım daha sonra aliminyum folyo ile uzerını kapattım. folyonun mat kısmı arkaya parlak kısmını sinyali yayacak sekilde on kısımda olacak sekilde yaptım )
(aparatı dolabın arkasına banladım daha sonra aliminyum folyo ile uzerını kapattım. folyonun mat kısmı arkaya parlak kısmını sinyali yayacak sekilde on kısımda olacak sekilde yaptım )