Bluetooth ile bedava Gprs resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Ali279

Ali279

Üye
arkadaşlar bendede 6120 c var bende denedim bir iki gün ama olmadı programlar symbian 1 edition a göre onun için symb 9.1 lere olmuyor gnubox programı olmuyor telefonla bilgisayarı birbirine network olarak bağlayan bir program olması lazım(gnubox gibi) ok arkadaş yapmıştır emeğine saygılar yapılmayacak bi şey değil.

ersincez

Üye
sagolda ben bunu yapmak yerine interneti olan pc de yapmak yerine pc den google earth a girerim.daha hızlı

silop_kms

silop_kms

Üye
eline sağlık uğrasmıssın tesekkürler...

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
cok gsel paylasım emegıne saglık usta

feminist46

feminist46

Üye
helal olsun iyi uğraşmışın. yaaa arkadaşlar n95 e google earth yükleme yokmu bulamazmıyız.

gvz123

gvz123

Üye
ben yaşlanıyorum heralde:)

Lion's Claw

Paylaşım için teşekkürler iyi iş çıkartmıssın.

melih 08

Üye
ust a ya ben bunu yapıcamda bu ne işe yarıyo anlayamadım telefonda ücretsiz internetmi oluyo :S

mc zerem

mc zerem

Üye
baya uzun galiba

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Teşekkürler,,

caner90

caner90

Üye
saol süper

ENESSOYLER58

Üye
Arkadaşım bluetooth simgesine sağ tıkladıgımda ole ilk resımdekı gibi bişi çıkmı yo yha kafayı yicem offfffffffffffff bi yardım edın bea

erygny

Üye
süper

cozturk

cozturk

Üye
OY OY KARDEŞİM BENİM..HELAL OLSUN SANA..BUNU YAPMAK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİL..ANLATIMINA BAKARAK BİLE YAPAMAYANLAR VAR:):)..BENDE WİNDOWS 98 ZAMANINDA VİRÜSLE KARŞIMDAKİ PC Yİ YÖNETİYODUM..ODA BİRAZ ZORDU AMA DEVRİ KAPANDI....BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM..SENDEN DAHA NELER ÖĞRENCEZ KİM BİLİR...SAOLASIN...:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Süpersin..

turko9999

turko9999

Üye

bu adıma kadar gelip
Açılan pencereden "Allow other devices to access the internet/lan via this computer." seçeneğini seçip "configure connection sharing" butonunu tıklayalım. karşınıza Ağ Bağlantılarım sayfası çıkacak
adımına geldiğinde otomatik olarak dial- up connection çıkması gerekli

bende dial up ppp çıkmıor

djkeles

djkeles

Üye
bu wın7 de nasıl oluyor

birol52

Üye
bu bluetooth programı lazım

Üst Alt