bluetooth hack herkes bi baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth hack herkes bi baksın
arkadaşlar bu sitede HBS adlı bi prog war dio o bluetooth üstünden hack yapıomuş araştırıorum ama henüz bulamadım bişiy herkes bana yardımcı olursa bu olayı kolaylıkla çözeceğimize inanıorum ama belki yine fake dir program emin deilim burda[/url] googledan aratırken buldum umarım bişiler bulurus kolay gelsinn

metintekin

Üye
bence yine fake çıkacak :(

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
olabilir umarım öyle olmaz:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Resmi internet'te arattım ve sadece yabancı bir forumda karşılaştım orada da programdan değil resmin nasıl çıktığından konuşmuşlar forumda anlayabildiğim kadarıyla.

Alive

Alive

Üye
Originally posted by ChavRash@Oct 9 2005, 12:29 AM
Resmi internet'te arattım ve sadece yabancı bir forumda karşılaştım orada da programdan değil resmin nasıl çıktığından konuşmuşlar forumda anlayabildiğim kadarıyla.
[post=187218]Quoted post[/post]​

Fake'dir bosa kurek cekmeyin :eksi:

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
hmm sağol kardeşim, ben araştırıyorum hala belki bir umut :)

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
önceden de verildi bu kaç kez ondan fake....

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
hmm yani sanırım fake çünkü daha hiç bişi bulamadım

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Originally posted by ozdes_24@Oct 9 2005, 02:24 AM
hmm yani sanırım fake çünkü daha hiç bişi bulamadım
[post=187298]Quoted post[/post]​

bende zamanında çok aradım ama nafile yokk.

warrior

Üye
yok be dostum :vur:
baya bi baktım ama :wacko:
yokk :'(

enigma

enigma

Üye
bence olmaz diye birşey yok. programcı arkadaşlarım bu konuda kesinlikle ter döküyordur.

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
çok doğru walla keşke bluetooth aygıtının numarasını alıp karşıdakine sormadan onunla eşleşme yapan bi program olsaydı walla böle bişiler de duymuştm ama o kadar da fakein alasıdır heralde

Alive

Alive

Üye
Originally posted by ozdes_24@Oct 10 2005, 05:03 PM
çok doğru walla keşke bluetooth aygıtının numarasını alıp karşıdakine sormadan onunla eşleşme yapan bi program olsaydı walla böle bişiler de duymuştm ama o kadar da fakein alasıdır heralde
[post=188025]Quoted post[/post]​

Yanılıyorsunuz..Ben buldum..Ama bu programı yaymamak adına veremiyorum..İPUCU:Fake olarak dolaşan programların bazılarına dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.. 8)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Originally posted by Alive+Oct 10 2005, 05:47 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Alive &#064; Oct 10 2005, 05:47 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-ozdes_24@Oct 10 2005, 05:03 PM

Yanılıyorsunuz..Ben buldum..Ama bu programı yaymamak adına veremiyorum..İPUCU:Fake olarak dolaşan programların bazılarına dikkatli bakmanızı tavsiye ederim.. 8)
[post=188088]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

tabi tabi bende yedim zaten yayılmasın die vermiomuş :kop:

jackjack

jackjack

Üye
nasıl yani ?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sonuçta Bulduysan Paylaş En azından
;;) Biz paylaşmak için burada değilmiyiz en azından ?

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
walla eğer gerçekten öle bişi warsa link war ama sanmıorum walla

Alive

Alive

Üye
Originally posted by NeedLeFLuff+Oct 10 2005, 05:50 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(NeedLeFLuff &#064; Oct 10 2005, 05:50 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by Alive@Oct 10 2005, 05:47 PM
<!--QuoteBegin-ozdes_24
@Oct 10 2005, 05:03 PM

[post=188088]Quoted post[/post]​

tabi tabi bende yedim zaten yayılmasın die vermiomuş :kop:
[post=188094]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

Ehu &#33;&#33;&#33;&#33; :wacko:

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Açık ve net yazmış Haber editörü :D

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
walla lafımı kimseden esirgemem varsa koyacan kardeşim yoksa bizi kandırmaya çalışma :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt