bluetooth hack herkes bi baksın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alive

Alive

Üye
Originally posted by NeedLeFLuff@Oct 10 2005, 06:23 PM
walla lafımı kimseden esirgemem varsa koyacan kardeşim yoksa bizi kandırmaya çalışma :nono:
[post=188141]Quoted post[/post]​

Paylaşamam..Cünkü rus bi arkadastan aldım..Göndermicen ama dedi..Neden inanmak istemiyosunuz kardeslerim..Ben aldatacak bir adamamı benziyorum..Pardon kandırıkcı demek istedim.. :(

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
tamam dostum herneyse bi program için kırgınlığa gerek yok :icelim: :oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnandırıcı gelmiyor..

Dünya internetinin en önde gelenlerinde aratılmış çıkmamış. Symbian resmi sitesi sahiplerine e-mail atılmış ve böyle bir programın olmadığının ve bu yakınlarda hiçbir firma böyle bir program yazmıyormuş ilerde olabilir ama şimdilerde yok denilmiş.

Ve sen gelmiş bize bu program bende var diyorsun.

Eğer yalan değilse yabancı bir internet sitesinde görmüş bir akrabam bu konuşmaları.

Alive

Alive

Üye
Originally posted by ChavRash@Oct 10 2005, 06:41 PM
İnandırıcı gelmiyor..

Dünya internetinin en önde gelenlerinde aratılmış çıkmamış. Symbian resmi sitesi sahiplerine e-mail atılmış ve böyle bir programın olmadığının ve bu yakınlarda hiçbir firma böyle bir program yazmıyormuş ilerde olabilir ama şimdilerde yok denilmiş.

Ve sen gelmiş bize bu program bende var diyorsun.

Eğer yalan değilse yabancı bir internet sitesinde görmüş bir akrabam bu konuşmaları.
[post=188165]Quoted post[/post]​

Benim bağlantılarımı tahmin bile edemezsiniz..Bunu paylaşmam yasak..Adı üstünde bulunamayan bir program..

xrz

Üye
bari bir iki screenshot koy da inanalım yaw olduğuna öle bi program

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
Originally posted by Alive+Oct 10 2005, 06:35 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Alive &#064; Oct 10 2005, 06:35 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-NeedLeFLuff@Oct 10 2005, 06:23 PM
walla lafımı kimseden esirgemem varsa koyacan kardeşim yoksa bizi kandırmaya çalışma :nono:
[post=188141]Quoted post[/post]​

Paylaşamam..Cünkü rus bi arkadastan aldım..Göndermicen ama dedi..Neden inanmak istemiyosunuz kardeslerim..Ben aldatacak bir adamamı benziyorum..Pardon kandırıkcı demek istedim.. :(
[post=188157]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

diyelimki war böle bi program hakaten geçti eline madem paylaşmıcaksin nie söledin be hocam :angry: yani koca konu acmıssın bide kocaman bth die millet link beklio sen wermem dion "bana hayrı olmayan kilisenin papazını seweyim " :eksi:

CooL'n'Quiet

Üye
hoja bunlar sehir efsanesi sallayın bunları...

Aeon

Üye
Bikaç sitede gerçekten var bu programlar ama yazılması için gerekenleri söylüyor sadece yaratması bize kalmış yani

BRKNSR

BRKNSR

Üye
eğer paylaşmıyacaksan bu sitede ne işin var be usta :&#39;( :&#39;(

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
BT İLE HACK...
SADECE YALAN

yose>>>

Üye
bt-master, bluetooth hacking we bunun gibi bi sürü program olduuuu zannediolarr ama bunlar insanlarııı kandırmak amacıyla bi kaç hhilebazın oyunlarıyla birlikteee çıkan yalan dolanhaberlerin bütünüdür arkadaşlar...............

bi kere bluetooth hack programı oyun gibi heryere dağıtılırsaaa dünya karışırr herkes hacleyen hackleyenee böle bişi saçma olmzmı sizcedeee ozamn birisi bluetoothla resm gönderemez hale gelr milllett bunun olmasına izin wercekelrinimi zanneetiosunuzz yaaww saçmalamayınn bunu gerçekleşmesi ancak we ancak şahsii yapılırr ör: bi adam kendi adına eeerr işi biliosa yapar programıı paşa paşa kullanırr eerr çalışıpp bunu internete daıtırsaa ortalık karışırr .......... kısaca anlatmak istediiiimm ana fikri kapmışsınızdırr umarımmm eeerr bidaaa böle bişi çıkçaksaakiiiii konuyu açanınnnn mesaj uruuunnaa bunu yapptııınıı anlayınn sanırım bu kadar bilgi yeter......................

aykutt89

Üye
vala ben internette araştırdım bluejack diye bi program yapıyomuş bu program bende var ama hiç bi işe yaramıyo yada ben çözemedim :(

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Originally posted by aykutt89@Nov 5 2005, 07:43 PM
vala ben internette araştırdım bluejack diye bi program yapıyomuş bu program bende var ama hiç bi işe yaramıyo yada ben çözemedim :(
[post=204600]Quoted post[/post]​
o program izinsiz bluetooth ile mesaj göndermeye yarıyor.

mizagom

Üye
Arkadaşlar bende var o program adı Bloom bu arada onay almadan bağlanan o tarz bi program yok....

MagNum

MagNum

Üye
Originally posted by aykutt89@Nov 5 2005, 07:43 PM
[post=204600]Quoted post[/post]​
Sen onu bize yolla biz çözeriz sen bak keyfine...

ibonline

ibonline

Üye
mümkünatı yok nöyle bu tipde programlarla telefondan onay almadıkca giremezsın

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar mümkünatı wardır bak ne diosunuz blejack onay almadan msj yolluo diosunuz onun onay almadan istediin dosya yolayanı yok mudur yaa warsa işte o telen de bişiler alabiliris sanırım bide eşleşmiş cihazdan istediini alan bi pro yok mu aceba

Nike

Üye
Arkadaşın dediği doğru öyle bir program var.Paylaşıma verin ne olacak sanki?

ozdes_24

Üye
    Konu Sahibi
walla ya werin gitsin size ne zararı war anki en baba antivirüsü kullanıosunuz size bişi olmaski :D

img_61

Üye
fake fake fake:oke: boşuna uğraşmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt