Blackstar 5800 v52 MOD/HACK

Sponsorlu Bağlantılar

mutluadam

Üye
bu fw için direkt rofs2 patch klasörüne atılcak biçimde c2z maker ve c2z 4 bin yamalarını verebilecek varmı?

kaptanedi

kaptanedi

Üye
slm konu ile alakalı degil kusura bakmayın... bi sorunum var rm-428 e tr dil entegre edemiyorum aslında ediyorum nfe ile ama tel acılmıyo flaşladıktan sonra yardımcı olursanız sevinirim tşklr.........

mustafa

mustafa

Üye
özellikle 5800 daki t9 u c6 yazılımına port edebilseydin çok güzel olacaktı kotukoylu dostum.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kötü köyü kardeşim burdan şu nu mu anlıyorum : yyınladığın bu fw ye 4x4 yada 4x5 menü düzeni eklenemez. doğru mu cba . ayrıca bi sorum oucaktı sana. 4x5 lik menü düzenine sahip bi fw ye 5800ın orijinal dilini yükleyebilirmiyiz. malum n97 ve c6 ların t9u iğrenç . deli ediyo insanı. m 5800ın orijinl t9u iyi. ona alıştık hep. yazımda problem olmuyodu.kısaca arzu ettiğim şey 4x5 lik bi menü fw si + 5800ın orijinl t9u . bu ikisi bi arada mümkünmüdür.
ikisi bi arada olmuyo :ağlarım:
bende muzdaribim.
hatta şu an kullandığım e52 nin sözlüğüde aynı sistem c6 yazılımıyla inanın beş para etmez bu c6 nın sözlük sistemi
ama görsel olarak çok hoş...
slm eline sağlık kötü köylü ramblow türkçe değil mi xspeed le arasında fark varmı?
bu sürümde ramblow yoktur....
slm konu ile alakalı degil kusura bakmayın... bi sorunum var rm-428 e tr dil entegre edemiyorum aslında ediyorum nfe ile ama tel acılmıyo flaşladıktan sonra yardımcı olursanız sevinirim tşklr.........
hangi sistemle yazılım yüklediğini kontrol et...
pnht.org sitesinde rm 428 için c6 yazılımı var
onu indir
sonra ona ekle.
özellikle 5800 daki t9 u c6 yazılımına port edebilseydin çok güzel olacaktı kotukoylu dostum.
yok be kardeşim günlerce uğraştım sanmaki boş durdum...
olmuyo olmuyo olmuyo....
kaç tane cihazın t9 dosyasını denedim c6 yazılımında....

sert_seri

Üye
kotukoylu benimde naçizane bir sorum olacak ben bundan bir önceki yayıunladığın fwyi yükledim ama ev ekranı görünmüyor çözümü var mı acaba varsa nedir ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu benimde naçizane bir sorum olacak ben bundan bir önceki yayıunladığın fwyi yükledim ama ev ekranı görünmüyor çözümü var mı acaba varsa nedir ?
tel kapalıyken:
yeşil+kırmızı+kamera+power tuşuna tel açılıp nokia yazısı gelene kadar devam et....
:D

sert_seri

Üye
hafıza kartını çıkarayımmı ? o kadar şey yükledim lütfen evet de :op:

--------------- Ekleme ---------------

erken cevabın ve alakan içinde ayrıca tşkler...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını çıkarayımmı ? o kadar şey yükledim lütfen evet de :op:

erken cevabın ve alakan içinde ayrıca tşkler...
hafıza kartı telde takılı kalsın... :nono:

sert_seri

Üye
olmadı sağol ne var ne yok herşey silindi tşkler....:ağlarım:

hsahin4

hsahin4

Üye
bu sürümde ramblow yoktur....

Merhaba kardeş,
Ekran görüntülerinde ramblow var sanki? Birde merak ettiğim diğer konu; şarj süresi orjinal ile aynımıdır? Onun dışında kusursuz görünüyor.
Teşekkürü bir borç bilirim :)
:oke::evet::bye2:

blue2112

blue2112

Üye
ram blow u ben kendim yüklemişim FW ye entegre edilmemiş..

serkan

Üye
Emeğine sağlık dostum çok güzel bir fw olmuş, temalar çok hoşuma gitti.Yalnız ev ekranı bi kaçtane daha olsaymış daha güzel olurdu ama olsun!

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Emeğine sağlık dostum çok güzel bir fw olmuş, temalar çok hoşuma gitti.Yalnız ev ekranı bi kaçtane daha olsaymış daha güzel olurdu ama olsun!
inan böyle çok daha stabil... daha uyumlu... görsellikten uzak fakat performasn ve sadelik ön planda

mehmet3207

Üye
tesekkürler emeğinize sağlık 12 saat oldu hiç sorun yok

acaba 5800 da symbian işletim sistemini windows mobile 6.1 yapabilirmiyiz böyle bir çalışma yapabilirmisiniz

mutluadam

Üye
kötü ben kendime bir cfw yaptım. sadece rp ve yamalar var :) izindeyim :)

maktama

maktama

Üye
tesekkürler emeğinize sağlık 12 saat oldu hiç sorun yok

acaba 5800 da symbian işletim sistemini windows mobile 6.1 yapabilirmiyiz böyle bir çalışma yapabilirmisiniz

OOOooo... Çok cüretkarız, İşletim sistemini tümden değiştirmek istediğiniz gibi 6.1 diye istediğiniz sürümü de belirtmişiz:):) :D Ben cevap vereyim, hayır yapamazlar...

ozkan1979

ozkan1979

Üye
Teşekkürler bunca emeklerine

kötü ben kendime bir cfw yaptım. Sadece rp ve yamalar var :) izindeyim :)

paylaşmıycanmı
paylaşta bizde bakalım nasıl olmuş

mutluadam

Üye
hayırlı olsun abi

teşekkürler...güle güle kullanın...

pardon ya biraz abartmışım. :) hepsini ben yapmadım. bir arkadaş sadece hacklemiş biraz bende düzenledim istediğim gibi. bu forumda var. reklam olmasın şimdi burda adaba uymaz belirtmem. ben sadece açılış ekranlarına falan fotoşopla düzenleyip kend iresmi mi falan koydum.:) ama bir şey gördüm nedense ses komutları çıkarılmış.

birde bir başka konuda sorunum var. yazayım isteyen yardımcı olur. başka bir yerde gördüm adam x-plore ile görünmesini istemediği şeylerri gizlemiş programların iconları v.s ve resimlede analtmış başarılı ama ben aynı şeyi denedim dosya değiştirilemiyor uyarısı veriyor. sadece önemli programalrda falan değil hepsinde. ben neden yapamıyorum aynı şeyi ?

spider64

Üye
valla harika olmuş yükledim hatta arkadaşın telinede yükledim mükemmel eline ve bilgine sağlık sadece gözlemlediğim kadari ile sarj biraz kısa gidiyor düzeltilenibilinirmi

Takipçi Satın Al

Üst Alt