theged
Üye
***********Arkadaşlar 2009'UN 39Uncu Haftasından Sonra Üretilen iPhone 3GS 3.1.2'lerde Güvenlik Açıkları Kapatıldıgı İçin Jailbreak ve Unlock Yaptıktan sonra HATA oluşuyor bu hata telefon kapanıp acılana kdr belli olmuyor yalnız telefonu kapatıp acarsanız telefon itunes'e baglamanızı ve restore etmenizi istiyor telefonu yani acılmıyor bunun şuan 2 çözüm yolu var
1- Direk telefonu baglayıp itunes'i kapatıp blackra1n yaparsanız hiçbirşey sılınmeden degişmeden en son kapanmadan oncekı halıne donuyor telefon sorunsuz
2- Bu çözüm ise daha kötü çünki itunes'e baglayıp telefonu restore ediyorsunuz buda butun yukledıgınız her + şey'in silinmesine telefonun unlocksuz programsız ve diger uygulama ve mobil eglencelerin yok olmasına sebep oluyor.
blackra1n üreticisi ve iphone üstadı olan kısı bunun sadece şuan bu şekilde düzelebilecegini söylemiş bulunmakta kendi blog sitesinde 1-2 ay içerisinde 3gs icinde gerekli sıkıntıyı giderecekleri yada yeni versiyon 04-01-2010 da çıktıgında o versiyondakı acıklarla bu işi gidericeklerini söyluyorlarlar umarım benım gibi iphone 3gs 16 yada 32 GB kullanan arkadaslar bosuna kendını üzmemiştir ben çok araştırdım maddi yada menevi hiçbirşey işe yaramıyor sadece bekliyeceksiniz benımkı 2009'un 42nci haftasi üretilen bir cihaz..
Hepimize Allah Sabır versin :==)
Sağolasın 2 gündür bununla uğraşıyordum.
dük akşam bir yerde okumuştum. yinede bilgilendirme için sağol ama ben şuanda restore ettim orjinal halini kullanıyorum ne zaman blackra1n 3gs uyumlu jailbreak çıkarsa o zaman yukleyeceğim. blackra1nin sitesini takip etmek lasım