Blackra1n _3GS JAILBREAK

Sponsorlu Bağlantılar

theged

theged

Üye
Arkadaşlar 2009'UN 39Uncu Haftasından Sonra Üretilen iPhone 3GS 3.1.2'lerde Güvenlik Açıkları Kapatıldıgı İçin Jailbreak ve Unlock Yaptıktan sonra HATA oluşuyor bu hata telefon kapanıp acılana kdr belli olmuyor yalnız telefonu kapatıp acarsanız telefon itunes'e baglamanızı ve restore etmenizi istiyor telefonu yani acılmıyor bunun şuan 2 çözüm yolu var

1- Direk telefonu baglayıp itunes'i kapatıp blackra1n yaparsanız hiçbirşey sılınmeden degişmeden en son kapanmadan oncekı halıne donuyor telefon sorunsuz
2- Bu çözüm ise daha kötü çünki itunes'e baglayıp telefonu restore ediyorsunuz buda butun yukledıgınız her + şey'in silinmesine telefonun unlocksuz programsız ve diger uygulama ve mobil eglencelerin yok olmasına sebep oluyor.

blackra1n üreticisi ve iphone üstadı olan kısı bunun sadece şuan bu şekilde düzelebilecegini söylemiş bulunmakta kendi blog sitesinde 1-2 ay içerisinde 3gs icinde gerekli sıkıntıyı giderecekleri yada yeni versiyon 04-01-2010 da çıktıgında o versiyondakı acıklarla bu işi gidericeklerini söyluyorlarlar umarım benım gibi iphone 3gs 16 yada 32 GB kullanan arkadaslar bosuna kendını üzmemiştir ben çok araştırdım maddi yada menevi hiçbirşey işe yaramıyor sadece bekliyeceksiniz benımkı 2009'un 42nci haftasi üretilen bir cihaz..
Hepimize Allah Sabır versin :==)
Sağolasın 2 gündür bununla uğraşıyordum.
dük akşam bir yerde okumuştum. yinede bilgilendirme için sağol ama ben şuanda restore ettim orjinal halini kullanıyorum ne zaman blackra1n 3gs uyumlu jailbreak çıkarsa o zaman yukleyeceğim. blackra1nin sitesini takip etmek lasım :megafon:

zekaidursun

Üye
hocam yurt dısından alınmıs bir 3gs im var uzarınde 3.01 var ben bunu 3.1.2 ye update etmeden kullanabilirmiyim.şimdi sim kartımı taktım ,sorun yok,actım kapadım sorun yok .birde 3.01 ile 3.1.2 arasındaki fark nedir.neden insanlar surekli update etmek ile ugrasıyor.

conick

Üye
dostum turkcellden kontratlı 16gb 3gs aldım, versiyon 3.1.2 i tunesda guncel ancak jb yaptıktan sonra telefonu hıc kapatmamam gerekiyor, kapanıp acıldıgında sistem restore istiyor, cozum icin purplera1n varmis ama oda sanki netten kaldirilmis hicbiyerden indirilmiyor, yardim ederseniz cok sevinirim,ilginize tesekkurler...

tukyam

Üye
ya arkadaşlar snow nedir nasıl kurulur lütfen açıklayın.

aulu

Üye
Ferit34 kardeşim açıklamalarınız için teşekkürler. Bende de aynı sorun vardı. Bişeyleri yanlış yaptım zannediyordum ama açıklamalarınızla biraz olsun rahatladım. Bizde biraz bekleriz naapalım. Herkese selamlar...

etame

Üye
cydia yi yukledim.oyun ve programlari atmak icin dedigin gini manage edit ve add yapip hackuse.us yada neyse onu yaziyorum ama o adresi bulamiyor.nasil yapcaz bu isi baska bi fikrin var mi?

tahacan33

Üye
Oncelikle bu Konuyu açan ve yardımı dokunan butun arkadaşlara şükranlarımı sunarım benım bı sorunum var Ben yurt ici turkcellden 3gs aldım jailbreak yaptım fakat telefon kapatildiğinda ıtunes ve kablo işareti çıkıyor ve tepki vermiyor bende restore ettim tekrar eski haline dondurdum ama bu şekilde kullanmaktan hic zevk almıorm hıc bır uygulama yok yardımlarınızı bekliyorum teşeküürler...

adem7558

Üye
bende iphone 3gs 16gb yeni versiyon yani 3.1.3 var bunu nasil 3.1.2 ye cevirebilirim 3.1.3 u yukledigime pisman oldum butun programlarim gitti geri 3.1.2 yi kurmam gerek nasil yapicam yardim edin ne olur

steamchest

Üye
telefonum 3gs 32 gb
surum 3.1.2 7d11
modem firmware 051107
dedıklerınızı harfıyen yaptım. telefonum kendını resetleyıp acıyor gehotun falan resımlerını goruyorum.acıldıktan sonra maalesef masaustume blackra1n gelmıyor yardımcı olur musunuz

adem7558

Üye
iyi ama nasil 3.1.2 ye gectin ben yapamiyorum eger yardimci olursan cok makbule gecer ben birkac yol denedim ama yapamadim 3.1.3 kullaniyorum su an yurtdisindayim nasil olacak lutfen yardim et
tesekkurler

ariaven

Üye
açıkçası ben bu yöntemle JB yapmayı düşünyorum ama yaptıktan sonra başka problemlere yol açar mı korkuyorum (Wifi da düzensizlik, şebeke bulma sorunları vs.vs.)
Bu yöntemle JB yapan arkadaşlar tecrübelerini anlatabilir mi?

Akgol31

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

yanlız bu rapid kodu error veriyor ne yapmak lazım bi yardımcı olursanız

ucirit

Üye
sağol usta

xxfile_s

Üye
blackra1n i bilgisayar acmiyor suan telefonumda itunes yazisi ve usb kabli=osu resmi var daha once black ve cydia yapilmisti kapatinca boyle oldu ne yapabilirim yardim edin lutfen

dundaryunus

dundaryunus

Üye
slm.bende i phone da yeni sayılırım daha dogrusu sadece tel olarak kullanıyordum.sistemi kırınca bilgisayar gibi olur diyor bazı arkadaşlarım.
cihazı turkcellden kontratlı aldım 16gb 3gs olarak.şimdi cihazdaki sürüm 3.1.3 (7e18) yazıyor ve i-tunes 9.0.3.15 yuklu.telefonuma unlock yapmadan nasıl yazılımını değiştirebilirm.jb yapmam için ilk önce ne yapmam gerekli anlatırsanız sevinirim.yazılanları okudum ama kafam karıştı ne yapıcam.telefoncuya göturmek istemedim çünkü imei nolarını çalıyorlarmış.
yardımcı olursanız kendim yapayım arkadaşlar.
paylaşımlar için teşekkür herkese....!

kurth

Üye
Arkadaşlar 2009'UN 39Uncu Haftasından Sonra Üretilen iPhone 3GS 3.1.2'lerde Güvenlik Açıkları Kapatıldıgı İçin Jailbreak ve Unlock Yaptıktan sonra HATA oluşuyor bu hata telefon kapanıp acılana kdr belli olmuyor yalnız telefonu kapatıp acarsanız telefon itunes'e baglamanızı ve restore etmenizi istiyor telefonu yani acılmıyor bunun şuan 2 çözüm yolu var

1- Direk telefonu baglayıp itunes'i kapatıp blackra1n yaparsanız hiçbirşey sılınmeden degişmeden en son kapanmadan oncekı halıne donuyor telefon sorunsuz
2- Bu çözüm ise daha kötü çünki itunes'e baglayıp telefonu restore ediyorsunuz buda butun yukledıgınız her + şey'in silinmesine telefonun unlocksuz programsız ve diger uygulama ve mobil eglencelerin yok olmasına sebep oluyor.

blackra1n üreticisi ve iphone üstadı olan kısı bunun sadece şuan bu şekilde düzelebilecegini söylemiş bulunmakta kendi blog sitesinde 1-2 ay içerisinde 3gs icinde gerekli sıkıntıyı giderecekleri yada yeni versiyon 04-01-2010 da çıktıgında o versiyondakı acıklarla bu işi gidericeklerini söyluyorlarlar umarım benım gibi iphone 3gs 16 yada 32 GB kullanan arkadaslar bosuna kendını üzmemiştir ben çok araştırdım maddi yada menevi hiçbirşey işe yaramıyor sadece bekliyeceksiniz benımkı 2009'un 42nci haftasi üretilen bir cihaz..
Hepimize Allah Sabır versin :==)

dostum bende jailbreakli iphone 3g 8gb ımı satıp bu haftasonu 3gs 32 gb aldım bir gelişme olursa bana da bilgi verirsen sevinirim

deeperundergrnd

Üye
merhaba ben de 3gs kullanicisiyim yurtdisindan aldim orada sadece cydia yukleyerek farkli hat takabildim ama turk hattimi bir turlu calistiramiyorum. snow yuklemeyi de denedim ama yuklemiyor tam yuklerken ekran donuyor. yardimci olabilirseniz sevinirim
tesekkurler

Üst Alt