Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Olumlu sonuçlanan nakit akışı sayesinde finansal gelirlerimiz giderek yükselmekte. Önümüzdeki plan çerçevesinde satış ve pazarlama ağını genişleterek durumun sürdürülebilir olması sağlayacağız. Kurumsal ürün ve yazılımlar bizim için birer kilometere taşı olmuştur.
Aynen öyle orası doğruAma bir türlü istenen telefon çıkmıyor ya da insanlar o kadar marka bağımlısı oldu ki adamlar ne yaparsa yapsın satılmıyor
Aslında iş dünyasına hitaben çıkan telefonun fenomence kullanımı devam ediyor desek yeridir.Blackberry sadece sosyal ağ ve int tutkunlari icin bi telefon diye hep herkesin aklinda surf bu yuzden satiş yapamiyor
Aynen öyleAslında iş dünyasına hitaben çıkan telefonun fenomence kullanımı devam ediyor desek yeridir.
Abi bu blackberry android mi kullanıyor ?Aslında iş dünyasına hitaben çıkan telefonun fenomence kullanımı devam ediyor desek yeridir.
blackberry os kullanıyor kardeşim bknz.Abi bu blackberry android mi kullanıyor ?
Hayır Ama .apk Yüklenebiliyor Dışardan Googlenin Haberi Varmı AcabaAbi bu blackberry android mi kullanıyor ?
Zannedersem android uygulamalarini çalistirabiliyorblackberry os kullanıyor kardeşim bknz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Denedim çökerttik arkadaşın teliniZannedersem android uygulamalarini çalistirabiliyor
blackberry os kullanıyor kardeşim bknz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dalvik cache var bb'de. Google in işine gelir. Android piyasasına o taraftan müşteri çekerler.Hayır Ama .apk Yüklenebiliyor Dışardan Googlenin Haberi Varmı Acaba
Tam tersi bence android gücüne güç katıyor . Yoksa google çokta müdahale ederdiBlackberry'nin satılmasında apk dosyalarının yüklenmesinin de etkisi vardır illaki benim beğenmediğim bir firmadır kendileri nitekim yıllardır o icratlarına biçtikleri fiyatlara sadece güldüm şuanda Passport'un fiyatına güldüğüm gibi. Ancak Google sistemini bu kadar başıboş bırakırsa çok değer kaybettirir. Yanlış hatırlamıyorsam Tizen de apk dosyalarını açabilen bir sistem olacak. Bu gidişle Android'in bir espirisi kalmayacak gibi, her zaman mobil segmentte çok başarılı bir sistem olduğunu düşünsem de apk dosyalarını başka işletim sistemlerinin açmasına izin verdikleri sürece zaten geçmişte kasıyo diye birtakım kesim tarafından iyice adı lekelenen bir sistemi almak için neden kalmayacak gibi.
Nokia N1 Şuan Nokia'nın Tek Kurtuluş Yolu N2 Çıktımı tamamBöyle şirketler tarihe karışmamalı zaten. Bak Nokia'ya, Microsoft'un çöpü oldu şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?