Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Blackberry torch mu ? I Phone 4 mü ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kelebeginomru
Üye
Konu Sahibi
Blackberry torch mu ? I Phone 4 mü ?
arkadaşlar, kararsız kaldım.
kamera ve interneti göz önüne aldığımızda blackberry torch'mu, I Phone 4 mü.?
yardımcı olursanız çok sevinirim. bide hangisi daha kaliteli ve daha pahalı ?
(maliyet önemli değil en iyisi hangisidir sizce ?)
franzliszt
Üye
iphone4 üstün bir cihazdır , kamerası olsun programları, işlemcisi,donanımı , malzeme kalitesi. ama pahalıdır ,internet videolarında sıkıntısı(youtube dışında) var onun dışında internet performansı süperdir.
'Patron
Üye
Eşit bi karşılaştırma değil bile. İphone 4 düşünmeden al
pRime.
Üye
İphone 4.
hamit45500
Üye
iphone 4 !
Uruloki
Üye
İphone 4
61semih
Üye
ip4
Tek şey Basket
Üye
Iphone 4
futbol123
Üye
blackberry iş için iphone oyun müzik uygululamalar içindir kısacası ikiside birbirinden farklı telefonlar iş içinse blackberry oyun müzik video multimedia içinse iphone 4 tabiki
enaa_881
Üye
iphone 4 tabiki de
Ocean258
Üye
en pahalı dıye en ıyısı demek degılkı ?... ama ılla ıkısınden bırını alacagım dıyorsan ıphone al.. gercı android olan bı telefon alman daha mantıklı bence ıkısınede verdıgım paraya yazık kardes..
ArMaGeDdOn_87
Üye
iPhone 4 bnce ama eylül de 5 çıkçak bnce biraz daha bekle 5 al derim,çünkü verceğin para az bi miktar dğl..
tufanaksoy
Üye
kesinlikle android ..
ArMaGeDdOn_87
Üye
dostum android ne alaka?
demirkan_1999
Üye
İphone 4 daha kaliteli
enaa_881
Üye
iphone 4 tabide para sorunu yoksa ve biraz beklersen iphone 5 alabilirsin eylül ekim gibi piyasada olacak galiba
log1n
Üye
İphone 4 tabiki karşılaştırman bile yanlış hiç düşünmeden iphone 4 al pişman olmazsın ama eğer biraz daha beklersen iphone 5 de alabilirsin.
hasan231
Üye
düşünme bile iphone 4 al
torchun özelliği klavyesi var okdr
kelebeginomru
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar. I phone 4 alıcam.
Amaru Shady
Üye
dün bb torch 9800 inceledim. Internet hızı çok yavaş geldi bana. Üstelik dokunmatik ekranı hiç kullanışlı değil. ben telefonu incelerken bir müşteri telefonu için kılıf almaya geldi. Blackberry Telefonu göstererek hiç memnun değilim dedi. ..!
Ve yine aynı yerde incelediğim iPhone gayet hızlıydı.