BlackBerry® Curve 8520 Kullanıcı yorumları bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry® Curve 8520 Kullanıcı yorumları bekliyorum..
Merhaba arkadaşlar BlackBerry® Curve 8520 almayı düşünüyorum vodafone kampanyasıyla ucuza geliyor hem.. ama telefon hakkında tam olarak bir bilgiye sahip değilim eksileri artıları neler biraz yazabilirseniz çok sevinirim.. kullanışlı mıdır yoksa gereksiz mi önemli olan bu.. bunu alırsam uzun bi süre telefon alamayacağım o yüzden yorumlar çok öenmli.. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum..

sametx

sametx

Üye
uzun soluklu kullanamayabilirsin ben bugün aldım vodafoneden gayet güzel bir telefon ama özellikleri kısıtlı tabi kamera olsun vs. olsun ama kullanışlı hoş bir telefon ben tavsiye ederim içinde 2gb de hafıza kartı cıkıo

alperyan

Üye
Çok uzun süreli bir Iphone 3GS kullanıcısı olarak yorumum Curve 8520 gerçekten süper.
Daha doğrusu yazışmalar ile arası iyi olanlar için Blackberry'ler mükemmelmiş. Hayatımda ilk defa Blackberry kullanıyorum ve ilk deneyimim 8520 ile oldu. İlk gün kendimi attan inip eşşeğe binmiş gibi hissettim :) Şimdi ise Onur Aır'den THY'ye geçiş yaptığımı hissediyorum. Örneklere bak ya :D

Arkadaşım eğer bol mesaj yazıyorsan,
Maillerin ile sürekli iletişimde kalman gerekiyorsa,
Facebook, twitter, Live messenger ile sürekli güncelsen.
Ve özellikle çevrende BB kullanan çok ise kaçırma derim. 399 TL bence çok iyi. Ancak telefonu - (curve 8520 için en azından) eline alınca çok ama çok güzel bir hava vermiyor. En azından Iphone'daki o çok kaliteli hissi alamıyorsun. Ama Iphone bana belli bir yerden sonra oyuncak gibi geliyordu. BB'de gerçekten iletişimi hissediyorum.

Unutmamak gerek; her ne kadar BB'de de kamera, müzik vs idare eder kullanışlılıkda olsa bile, bu telefonlar yazılı iletişim için 1 numara.

terranova911

Üye
aylık 10 tl verip bis servisinden yararlanırım diyosan al yoksa pek işine yaramaz. telefon oldukça güzel

celocan55

celocan55

Üye
bazı programları açarken yeniden başlatıyor kendini telefon bu neden olabilir ? mesela sbp tv

Kerim.

Kerim.

Üye
bu vodafone'da 399 tl olan bb curve 8520'nin altında vodafone amblemi var mı?.eğer varsa onun fotoğrafını buraya koyabilir misiniz?

celocan55

celocan55

Üye
telefonun üzerinde herangi bir vodafone amblemi yoktur bilginize..

Kerim.

Kerim.

Üye
tamam.sağol:oke:

TheMatrix

Üye
Ben dün aldım kampanyadan Çok beğendim Tavsiye ederim. İlk defa blackberry kullanıyorum. Klavyeye hemen alıştım zaten çok rahat yazı yazabiliyorsun ve eğlenceli buldum. Öncelikle olumsuz yönlerini söyleyeyim şuan gördüğüm kadarıyla. Çünkü bende yeni inceliyorum. Kamerası iyi değil. N70 gibi falan hatta n70 daha iyidir sanırım. Kesinlikle net görüntü için güneşli hava lazım :) 3G yok edge ile nete bağlanıyor. Şuan bende dediğim gibi yeni oldugum daha kurcalamadım ama wifi den bağlandım nete girdiğim siteler tıkır tıkır gelir diye düşünüyordum ama sanki edge ile bağlanmışım gibi yavaştı ( bunu araştırmak lazım sorun bendede olabilir )

Olumlu yönleri mesaj kalabalığın olmuyor. Çok güzel bir sms sistemi var. Msn de yazısır gibi sms yolluyorsun. Eğer biriyle ( Ki kız arkadaştan başka sanmıyorm :D ) msjlaşıyorsan birebir. Menüler çok güzel tema vs olaraktan. Müzik bana göre harika. Yukarda zaten kısayol tuşlarıda var. Ben gibi kulaklık takıp msn + müzik + sms + nette gezmeyi seviyosan kaçırma teli al derim. Gittiğim yerde sordum şuanki fiyatı 600 liraymış. 400 e alma şansını kullan derim :) biraz daha araştırıp yine yorumlarda yardımcı olmaya çalışırım.

yemrekurt

Üye
arkadasım bende alalı yaklasık 1 hafta oldu ve cok memnunum klavye falan cok rahat onun dısında internet paketide oldu facebook live messenger ws.. bircok uygulamada cok rahat edıyorum maillerimi falan cok iyi kontrol edebiliyorum tavsiye ederım :)) fiyatına göre cok iyi telefon

Kerim.

Kerim.

Üye
kampanya ile alınan bb curve 8520'de,vodafone amblemi yok deme?:allalla:

by_boomerang

by_boomerang

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum şu an e 63 kullanıcısıyım merak ettiğm bazı şeyler var ve gözü kapalı almak istemiyorum symbian a aşırı derece alıştım ve e63 ümle yukarıdaki yorumlardaki herşeyi yapabildiğimi gördüm fakat bu cihazdan sıkıldım ve bütçem kısıtlı o yzden curve düşünüyorum:

1-e63 den cruve 8520 e geçişimde bana + ları neler olacak
2-3g yok bağlantı hızı e63 e oranla nasıldır?
3-vodafone de bis nasıl ücretlendiriliyor(faturasız hatlar için) yani bu 12 aydan snra ortalama ne kadar ödeyeceğimi bilmek istiyorum
4-cepnet paketi alsam net e giremez miyim bu bis neyin nesidir?nerede işime yarayacak
5-copy-paste var mı bu cihazda
6-push mail özelliği var da kaç mail adresini takip edebiliyoruz?

serseri_pislik

Üye
arkadaşlar sorumun cevabını ögrendim isterseniz bis denilen sınırsız internet servisini aylık 10 tl karslıgı alabiliorz güze aama aklımdaki diger soru hala cevapsız simdi bu telefonun simkilidi kırılabiliyormu yoksa kırılmıyomu??

TheMatrix

Üye
müşteri hizmetlerini arayarak sim kilidi kırılıyor diye biliyorum kod veriyorlarmış

cagaday

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum şu an e 63 kullanıcısıyım merak ettiğm bazı şeyler var ve gözü kapalı almak istemiyorum symbian a aşırı derece alıştım ve e63 ümle yukarıdaki yorumlardaki herşeyi yapabildiğimi gördüm fakat bu cihazdan sıkıldım ve bütçem kısıtlı o yzden curve düşünüyorum:

1-e63 den cruve 8520 e geçişimde bana + ları neler olacak
2-3g yok bağlantı hızı e63 e oranla nasıldır?
3-vodafone de bis nasıl ücretlendiriliyor(faturasız hatlar için) yani bu 12 aydan snra ortalama ne kadar ödeyeceğimi bilmek istiyorum
4-cepnet paketi alsam net e giremez miyim bu bis neyin nesidir?nerede işime yarayacak
5-copy-paste var mı bu cihazda
6-push mail özelliği var da kaç mail adresini takip edebiliyoruz?

1.Bb kullanıyor olacaksın en buyuk + sı
2.e63 kullanmadım ama gece 1 den sonra guzelce video izleyebiliyorsun gun içinde takılmalar oluyor
3.12 aydan kampanya bitince 31 tl oluyor bis ama emin olki uzatılır zaten o zamana kadar 8520 den sıkılırsın
4. Cep net paketi ile bb de işe yaramıyor (9300 Curve için M hizmetleri oyle dedi)
5. Var
6. 10 adet maile kadar destekliyor

Yardımcı oldu isem ne mutlu

TheMatrix

Üye
yok dostum amblemsiz :) En güzel yanlarından biride o :D

Kerim.

Kerim.

Üye
saol matrix:yuru

miltenberger

Üye
:aman2::ağlarım::aha:

DeathBringer

DeathBringer

Üye
Bence amblem olsaydı daha hoş olurdu :D Bu arada 12 aydan sonra 31 tl olduğu kesinmi çünkü bana pahalı geldi ben şuan 4gb bis i 42.15 tl te aldım 100mb bis e 31 lira fazla değilmi?

raptorxxl

Üye
telefonu vodafone nin kampanyasi ile abim alip bana verecek acaba sim kilidi falan varmi var ise kiriliyormu ben turkcell kullaniyorumda arkadaslar biraz acele cevaplarsaniz sevinirim