Telefon Tavsiyesi Blackberry Q10 hakkında bir kaç soru.

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Q10 hakkında bir kaç soru.
Merhaba arkadaşlar,
daha önce blackberry 9000 ve 9790 kullandım. bir yıldan fazladır galaxy s4 kullanıyorum. ikinci bir telefon olarak ikinci el Q10 düşünüyorum. sorularıma gelince,
1. bu cihazın artıları ve eksileri nelerdir?
2. ortalama olarak bu cihazın ikinci eli hangi fiyat aralığında?
3. son olarak blackberry OS 10'da da eskilerde olduğu gibi bir çok uygulamayı (facebook, twitter, Blackberry World, vs) mobil veri ile kullanmak için hala bis/bes paketi istiyor mu?

şimdiden yardımlarınızdan ötürü teşekkür ederim.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
1. Bb10 yeni bir platform tamamıyla artısı MeeGo'nun devamı niteliğinde bir yapısı var qt5 tabanlı. Eksileri uygulama eksikliği var. Temel uygulamalara sahip ancak yeterli düzeyde değil. Tabiki bu sorunu aşmak için dalvik vm emulatorunu port ettiler. Ne kadar stabil ve sisteme entegre bilemiyorum.

3. Gerek yok, mobil veriye sahip olman yeterli.

2. Soru için bir fikrim yok. ikinci el satış yapan internet sitelerinden fiyatları bulabilirsin.

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
1. Bb10 yeni bir platform tamamıyla artısı MeeGo'nun devamı niteliğinde bir yapısı var qt5 tabanlı. Eksileri uygulama eksikliği var. Temel uygulamalara sahip ancak yeterli düzeyde değil. Tabiki bu sorunu aşmak için dalvik vm emulatorunu port ettiler. Ne kadar stabil ve sisteme entegre bilemiyorum.

3. Gerek yok, mobil veriye sahip olman yeterli.

2. Soru için bir fikrim yok. ikinci el satış yapan internet sitelerinden fiyatları bulabilirsin.

Teşekkür ederim :)

Üst Alt