BlackBerry Priv Dayanıklılık Testi Videosu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Priv Dayanıklılık Testi Videosu Geldi

Kanada kökenli akıllı telefon üreticisi Blackberry’nin adı son zamanlarda yeni Androidli telefonu ile anılmakta. Kötü günler geçiren ve eski günlerine dönmek isteyen Blackberry, aldığı kararla Android işletim sistemini tercih etti.

Blackberry’nin Android işletim sistemine sahip ilk modeli de Blackberry Priv oldu. Kayar kızak mekanizmalı QWERTY klavyesi, ince yapısı ve iki yana kavisli ekranı ile dikkat çekmekte. Blackberry Priv, diğer markaların yeni akıllı telefon modelleri gibi bir takım dayanıklılık testlerinden geçmeye başladı. Androidli Blackberry Priv akıllı telefon, JerryRigEverything isimli YouTube kanalı tarafından teste tabii tutuldu. Gerçekleştirilen testte öncelikli olarak ekranının çizilmeye karşı dayanıklılık testi ve akabinde de klavye ve arka kısmının çizilmelerine karşı ne kadar dayanıklı olduğu test edilmiş. Bu testlerden başarılı sonuçlar alamayan Blackberry Priv, çakmakla direk olarak ateşe maruz bırakıldı. Cihaz son olarak da bükülme testine tabi tutuldu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Maxicep - Blackberry Priv Dayanıklılık Testi

hikmet366

hikmet366

Üye
İzlemiştim alınmaz :( bu telefon

Emre

Üye
Nokia bunlara bi takoz koymalı :D

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu tasarlarken güzel düşünmüşler ama kalitesi çok kötü

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Lan video yu izleyince hayallerim yıkıldı resmen.
Şimdi hangisini almalıyım sizce Priv mi yoksa Lg V10 mu ? Gönlüm herşeye rağmen Privden yana ama V10 da çok güzel. İngiltereden kontratlı almayı düşünüyorum.

The Pancar

The Pancar

Üye
    Konu Sahibi
Sağlamlık,kamera,özellikler = V10 @KacakMazot

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot

Üst Alt