BlackBerry Mercury akıllı telefon 25 Şubat tarihinde duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry Mercury akıllı telefon 25 Şubat tarihinde duyurulacak
Kanada'nın en önemli teknoloji devlerinden olan Blackberry, çok yakında yeni bir akıllı telefon modelini sunacak. Bir süredir BlackBerry Mercury kod ismine sahip bu yeni model için bilgiler gelmeye devam ederken, firma resmi Twitter hesabı üzerinden bir video paylaştı ve gelecek ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'den bu yeni akıllı telefonun duyurulacağı müjdesi verildi.




Blackberry, her ne kadar bir zamanlar QWERTY klavye içeren modellerle adından oldukça söz ettirse de son dönemde devamlı olarak düşüş eğilimindeydi. Firma sonunda 2015 içerisinde radikal bir karar almış veAndroid'e geçiş yapmıştı. İlk Android model ise Blackberry Priv adı ile geldi.

Geçtiğimiz sene ise Blackberry DTEK50ve DTEK60 adı ile iki model sunulurken, bu cihazlar ise özgün tasarım olarak değil, TCL Corp'un cihazları tabanlı olarak sunulan yeni Android modeller oldu.

Bir süredir de BlackBerry Mercury kod ismine sahip yeni bir QWERTY klavyeli cihaz hakkında bilgiler geliyordu. Bu akıllı telefon Şubat sonunda MWC 2017'de gün yüzüne çıkacak. Firma 25 Şubat tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

BlackBerry Mercury akıllı telefonun 4.5"büyüklüğünde ve 1620x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 821 ya da Snapdragon 650yonga seti, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi özellikleri ile gelebilir.

BlackBerry Mercury akıllı telefon 25 Şubat tarihinde duyurulacak
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
4.5" Tuhaf
 


Üst Alt