blackberry bold 9700 windows live messenger uygulama- gelen mail ek video

Sponsorlu Bağlantılar

kemalöke

Üye
    Konu Sahibi
blackberry bold 9700 windows live messenger uygulama- gelen mail ek video
sevgili dostlar bold 9700 yeni kullanıcıyım, gelen mail eklerindeki videolar açılmıyor, birde windows messenger kullanmak istiyorum, bu konularda sizlerden yardım rica ediyorum, şimdiden teşekkürler,sonsuz sevgiler hepinize.:allalla:

by_ofg

Üye
arkadaşım bende 9700 kullanıyorm fakat bulamadm msn e telefondan giremyorm hotmaile yönlendryor direk

fulyacanatan

Üye
msn mesenger indirmek istiyorum yardım edermisiniz ama normal live mesenger

medcezir55

Üye
telefonunuzda menü kısmına gelin blackberry app world uygulamasına girin search kısmına live messenger yazın ücretsiz olan yazılımı indirin indirdikten sonra kurulumu tamamlayın buradan bir çok programı indirebilirsiniz kolay gelsin.... örneğin yahoo messenger gibi...

minkara

minkara

Üye
telefonunuzda menü kısmına gelin blackberry app world uygulamasına girin search kısmına live messenger yazın ücretsiz olan yazılımı indirin indirdikten sonra kurulumu tamamlayın buradan bir çok programı indirebilirsiniz kolay gelsin.... örneğin yahoo messenger gibi...

yada arkadaşlar ebudy indirin interntte mevcut zaten daha sonra ebdye kaydolun dolaylıda olsa msn kullanın ben öle kullanıyorum ...

mrvksm

Üye
ama ben menu kısmından apply ı bulamadım bıle:(

ayyildiz96

Üye
onun için turkcelle kayıt yaptırıp 4bg internet paketi alman şart ancak bu şekilde bbm açtırabilir, app world kullanabilirsin. hemen ücretini söyliyeyim hazır kart için aylık 45tl, faturalı için aylık 30tl
aksi taktirde blackcerry programlarından msn e gremezsin
eger ben bu paketi almak istemyorum diyosan msn programları mevcut(yazı tipi bozuldu k.bkmayın)

BlackBerry1

Üye
bak blackberry app world menüde yoksa telefonun ana menü sünü aç ordan tarayıcıya gir ordan google gir googleye blackberry app world yaz ilk çıkan linke tıkla alta in download a tıkla o indirir indirince kırmızı tuşa bas ana menüde ortak kullanım tuşuna bas orda indirilenler dosyasına gir orda blackberry app world var ona gir istediğini yaparsın sonra oyun yahoo skype twitter msn facebook her sey 5.5 yıldır blackberry kullanıyorum öyle saçma bi paket görmedim yok ayda 45 liraymış felan

Üst Alt