Blackberry Batarya ve Beyaz Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

By_Efe

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry Batarya ve Beyaz Ekran Sorunu
Arkadaşlar iyi günler . BB 9700 telefonum var . Bugün şarjı bitti . Telefon kapandı aradan bir müddet geçtikten sonra kapama tşuna basarak tekrar açtım . Hafiften açıldı pin isteme menüsü geldiğinde komple kapandı . Sonra bataryayı çıkarıp tekrar taktım açılır diye yine pin kodu kısmına kadar geldi sonra yine komple kapandı . Bi süre sonra açılır umuduyla tekrar denedim kırmıızı led yandı ama tepki olmadı. Sonra eve geldim şarja taktım telefonun ekranı geldi baktım bataryanın üzerinde çarpı oldu şarj olmuyordu . Şarj kablosunu çıkarıp tekrar taktım . Şarj olma simgesi geldi telefon kapalıydı yani pin ekranı gelmedi . Sonra bi baktım yine bataryanın üzerinde çarpı vardı . Öyle bıraktım bi süre sonra aynı ekran vardı bataryayı çıkarıp taktım Blackberry yazısı geldi 3-4 saniye doldu sonra beyaz ekrana geldi . Şimdi çıkarıp takıyorum bataryayı hep aynı yerde takılıyor beyaz ekran hatası veriyor . BBsak kullanmayı denedim ama telefon açılmadıgı için bbsak telefonu görmüyordu . Telefonu aldıgımda 2 bataryayla vermişlerdi . Önceki bataryada da böyle oldu önceki bayaryayı kullanıyordum bi süre sonra yine aynı şekilde beyaz ekranla karşılaşıyordum. Sonra bu bataryayı kullanayım dedim açılmıyordu onda da bi süre sonra öteki çalışmayan bataryaya baktıgımda şişmişti . Ondan sonra takmadım zaten o bataryayı.

Bide nedense mesela şarjı fullüyorum %60-70 arasına gelince batarya bitti diyor . Şarj etmek için kablosunu taktığımda ise telefon açılıyor bi bakıyorum şarj yeri kırmızı yani şarjım çok az . Wifi felan kullandıgımda hemen bitiyor 1-2 saat felan sonra.

Telefon düşmedi herhangi bir hasar görmedi , sıvıyla vs teması söz konusu değil .

Şuanda yüklü olan
6.0.0.448 | Resmi Turkcell Surumu var

Üst Alt