blackberry 9900 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lazuri_08

Üye
    Konu Sahibi
blackberry 9900 yardım
herkese iyi aksamlar kardeslerim. ben blackberyy 9900 cep telefonu yeni aldım fakat internete giremiyorum. vodafone musterı hızmetlerını aradım wap ayarları yaptırdı. yınede olmuyor ornegın facebooka giremiyorum facebooka girmeye calıştıgımda veya googleye girmeye calıştıgımda yetersız bellek diyor bu neyın nesı yoksa telefon hafızasımı dolu yardım edersenız sevinirim Allah a emanet olun

R.A.M

R.A.M

Üye
Şimdi sanırım sen çin malı telefon aldın doğrumu? muhtemelen hafızası 10kb civarındadır? bir siteye vs. girdiğinizde siteyi yüklemeyecek ve yetersiz bellek uyarısı verecek

lazuri_08

Üye
    Konu Sahibi
:( neyapmam lazım bır suru program var telefonda nasıl silerim ornegin baidu arama, msn e-buddy tviter yahooo

R.A.M

R.A.M

Üye
o telefonlar telefonun romdadır silinmez sanırsam (ama silinirse dene belki faydası olur belki) yada telefon java destekliyorsa opera mini programını kurmaya çalış onla belki girersin internete

lazuri_08

Üye
    Konu Sahibi
lütfen bir yardım etsin yoksa kıracam bu telefonu

qwerf2fb

Üye
bendede öyleydi telefonda opera mini falan çıkmadıysa tele yükle opera mini 4.2 , 4.4 veya hangii olursa ozaman giriyo bendede blackberry 9800 var netten video izleyemiyorum neyapmalıyım

• Beğen
Tepkiler: lazuri_08

lazuri_08

Üye
    Konu Sahibi
opera mini var ama giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt