W810i 0.facebook.com sorunu bakmadığım site kalmadı nolur yardım edin ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pend0s

Üye
    Konu Sahibi
W810i 0.facebook.com sorunu bakmadığım site kalmadı nolur yardım edin ...
Arkadaşlar lütfen yardım edin aramadığım bakmadığım site kalmadı çözemedim bu sorunu okulda 2 tane daha w810i kullanan arkadaş var onların telefonu takır takır giriyor 0.face bi benim tel giremiyor kimse yapamadı yardım edin lütfen ..

İlk başta hep bağlantı hatası diyordu sonra internet ayarlarından profil yaptım ondada bağlantı hatası dedi internetden ayarlar buldum java , data filan ayarlar yaptım bu sefer internete girmeye başladı fakat facebook'a her girişimde 0.2 tl gidiyor ve 0.facebook.com da şöyle bir şey yazıyor ..

Üzgünüz, 0.facebook.com yalnızca belirli cep telefonu operatörleri tarafından desteklenmektedir ve senin cep telefonu operatöründe kullanılamaz.

Diyor galiba avea Wap ayarlarından gircekmişiz ama yapamadım .. hocam ne olursunuz bir yardım edin okula 1 saat öncesinden giriyorum en azından vakit geçiririm yardım edenlerden Allah Razı Olsun ..
 


Pend0s

Üye
    Konu Sahibi
Yardımcı olucak yok mu ? Sorun hala çözülemedi ..
 
magicspears

magicspears

Üye
müşteri hizmetlerini ara bence arkadaşım.bu şekilde biraz zor çözüm bulmak.
 

kloroplast

Üye
pendos aynı dertten bende muzdaribim arkadaşım..
bende çözüm bulamadım..
her girdiğimde gidiyor ufak ufak liralar...
 

JosHKuN

Üye
wap yaz 2222 ye msj at olur
 
harunky

harunky

Üye
ınternet yada data olarak telefonunda mevcutsa 0.facebook a gıremezsim. ayarlarını ya telefondan gprs dıye ındır yada en saglamı netten operatör saglayıcının sıtesıne gırıp telefonuna yolllamalısın . unutma gprs ayarlarını ındırmelısın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt