Haber BlackBerry 10.3.1 İle Yeni Özellikler Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BlackBerry 10.3.1 İle Yeni Özellikler Geliyor.
BlackBerry yazılım ve uygulama konusunda kullanıcılar ile uyum sorunu yaşadığı söylenir. Tabiki teknolojinin hızına yetişmek mümkün olmayabiliyor.

Sürekli yenilikçi, değişik fikirler sunan bir yapınız olmalı. Yeni özellikler ile kullanıcının yeniden beğenisini kazanmayı hedefleyen BlackBerry, bu konuda 10.3.1 yazılımı ile getirdiği yenilikler sayesinde satış planlarını arttırmayı düşünüyor.

İlk olarak son zamanlarda fotoğraf savaşlarının yaşandığı şu dönemde, firma cihaz da bulunan medya öğelerine karartma veya renk değiştirme özelliği eklenmiş durumda. Pil tasarruf modunu da unutmayalım. Bu yazılım ilk olarak BlackBerry Passport ve Porsche Design P’9983 modelleri ile karşımıza çıkması bekleniyor. Daha fazla özellik ayarlara video’dan göz atabilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve sLeepLe

furkankaya559758

Üye
Güzel ama BlackBerry'nin son çırpınışları.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Blackberry yaşıyor muymuş ?

NEXUS

NEXUS

Üye
Ölmüş ama gömeni yok.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Türkiyede de bir çok iş adamı ikinci telefon olarak kullanıyor :) takım elbiseli jilet gibi adamlar görüyorum bir elinde iphone bir elinde blackberry

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Simitçilerde de var. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Nextman ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Susamda pahallı şimdi :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geyikleri konu dışında koruyalım. :cool

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Blackberry'nin dalvik desteği Jolla için dezavantaj. Belki de sonu olur.Yeni Blackberry Classic modeli uygun fiyattan gelirse bişeyler olabilir Blackberry adına. Yazıyorum buraya 700 liranın altında gelsin gidip ilk ben alıp unboxing videosunu koyacağım buraya.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, B.A.R.O.N ve Nextman