ON9
Üye
mesajın bazı kısımlarına katılıyorum; lakin bahsettiğim şey parlaklık vs ile ilgili bir durum değil. ekran parlaklığını hiçbir zaman otomatikte kullanmadım yine de oluyor. son 2 haftadır, 5-6 kez olmuştur sanırım. ss alamadığım için anlatamıyorum ekrana olanları. Kelimeler kifayetsiz kalıyor..Arkadaşlar daha kullandığınız telefonun en baba özelliğini bile bilmiyorsunuz : )) L1520 de kullanılan yoğun ışık altında kontrass artırıcı tekniğin benzerini L920 de nokia kullandı. Renklerin tonu ve parlaklığı ile oynayarak yoğun güneş altında en iyi görüşü sağlıyor. Bu olay donanımsal olduğu için wp8 foto çekme yaparak bunun ss sini alamazsınız.
Clear black polarize teknolojisi ile senkronize olarak çalışır ve kontrass artar.
Bunu kapatmanın tek yolu , otomatik parlaklık seçeniğini kapatmaktan geçer. Telefonda bir arıza yok aksine gelmiş geçmiş en iyi özelliklerden biri olan görüş artırıcı teknik vardır. Patentli bir teknolojidir.)
Eğer etkisini merak ediyorsanız , yoğun güneş altındayken ekran parlaklığı yüksekte iken , sonradan otomatik parlaklığı açın ve ekranın okunabilir olduğunu görün. Fark açık ve net
Diğer nokialarda varmı bilmiyorum ben L920 kullanıcısı olduğum için biliyorum. SAdece dik güneş geldiğinde görüntü farkı oluşur.
Ben de bir bende oluyor sanıyordum, hatta bikaç gün cevap da yazılmayınca servise göndermeyi falan düşünüyordum. Ki cevaplardan sonra kararsız kaldım. Yollasam mı yollamasam mı.İlk sorunu hallettik sanırım. Peki ikinci resim paylaşımım konusunda gizlilik işi hakkında görüş alabilir miyim acabaBende bir tek bende oluyor sanıyordum. Halbuki telefonu hiç düşürmedim bile. Demekki kronik bir problemmiş
facebooktaki resim paylaşma ile ilgili soruma yanıt alamadım da online sizi gördüm bir tek yardımcı olacak bir fikriniz var mıBen bunu sorun olarak görmüyorum. Sürekli olan ve rahatsızlık veren birşey değil. Yani mutlaka 8.1 de düzelecektir. Bence bu yazılımsal, yani şöyle düşünüyorum sanki görüntüyü ekrana hızla gönderiyoruz ama gpu bunu yansıtmakta gecikiyor yada gpu hızla ekrana gönderiyor da ekran gecikiyor gibi. Anlık birşey ve hemen düzeliyor.