Bl-4c 1100 mAh BATARYA ÇIKTIIII . 6300 da 4-5 gün Sarj gidiyor. Kapak kapanmadı sorunu yok!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

eakar

Üye
    Konu Sahibi
Bl-4c 1100 mAh BATARYA ÇIKTIIII . 6300 da 4-5 gün Sarj gidiyor. Kapak kapanmadı sorunu yok!!!!
Evet bataryayı

"Nokia bl-4c Gold veya Nokia bl-4c mAh ( Mach ) olarak sorduğun da her yerde bulabilirsiniz."

6300 da 4-5 gün Sarj gidiyor.
Bl-4c bataryalar ile ölçüleri eşittir.

Saygılar.

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
h.o

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
h.o nedir ?
Bu bataryaları bende N95 için olanı denedim orjinali 1 gün bu senin dedgin gibi yüksek kapasite aldıgım batarya ise 2 gün gitti ama batarya kısa bir sürede yaklaşık 3 ay içinde tüm gücü bitti yani hemen bozuluyor uzun süre gitmiyor işallah senin ki gider

bekirbirim

bekirbirim

Üye
sağol

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
h.o nedir ?
Bu bataryaları bende N95 için olanı denedim orjinali 1 gün bu senin dedgin gibi yüksek kapasite aldıgım batarya ise 2 gün gitti ama batarya kısa bir sürede yaklaşık 3 ay içinde tüm gücü bitti yani hemen bozuluyor uzun süre gitmiyor işallah senin ki gider

adam yeni çıktı gibi bi başlık atmış bende h.o (hayırlı olsun) dedim..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
An_tr adlı arkadaşıma kesinlikle katılıyorum o bataryaların gücü 1kaç a tükeniyor sonunda tel bile açılmıyor o kadar berbat bir duruma geliyor anlayacagin

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Genede görünce heyecanlandım :)
"BL-5C Olan Bataryalarda ince 4C de sorunsuzca uymaktadır".Başka bir forumda böyle bir ifade gözüme çarptı.BL-5C bataryanın incesini bulursanız zaten şarj sorununuz çözülmüş demektir

eakar

Üye
    Konu Sahibi
Bekle modu 6 günü az geçer

Da®kness

Da®kness

Üye
Bugün farkettim, 6300 telefonumun BL-4C 860 mAh bataryası şişmiş gibi görünüyor. Neden acaba. Bir tehlike yaratır mı ki?

sessiz_yolcu05

Üye
Bugün farkettim, 6300 telefonumun BL-4C 860 mAh bataryası şişmiş gibi görünüyor. Neden acaba. Bir tehlike yaratır mı ki?
.........zamanla şişiyor bazı bataryalar o kısa süre içinde tamamen kullanılmaz hale gelir yenı bır batarya alman yazım o bataryanın şişme nedenıde uzun sure sarj da kalmaktanmıs telefoncu ole demıstı bna :D

serkanenfo

Üye
orjinal olarak öyle bir batarya yok.yan sanayi alırsanız da 6 ay sürmeden performansı yüzde 50 azalacaktır.bunun yerine bitane bl-5c orjinal batarya alın, hafif törpüleyin.sık kullanımda bile 3 gün gidiyor.bizzat denedim.