Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bl-4c 1100 mAh BATARYA ÇIKTIIII . 6300 da 4-5 gün Sarj gidiyor. Kapak kapanmadı sorunu yok!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
eakar
Üye
Konu Sahibi
Bl-4c 1100 mAh BATARYA ÇIKTIIII . 6300 da 4-5 gün Sarj gidiyor. Kapak kapanmadı sorunu yok!!!!
Evet bataryayı
"Nokia bl-4c Gold veya Nokia bl-4c mAh ( Mach ) olarak sorduğun da her yerde bulabilirsiniz."
6300 da 4-5 gün Sarj gidiyor.
Bl-4c bataryalar ile ölçüleri eşittir.
h.o nedir ?
Bu bataryaları bende N95 için olanı denedim orjinali 1 gün bu senin dedgin gibi yüksek kapasite aldıgım batarya ise 2 gün gitti ama batarya kısa bir sürede yaklaşık 3 ay içinde tüm gücü bitti yani hemen bozuluyor uzun süre gitmiyor işallah senin ki gider
h.o nedir ?
Bu bataryaları bende N95 için olanı denedim orjinali 1 gün bu senin dedgin gibi yüksek kapasite aldıgım batarya ise 2 gün gitti ama batarya kısa bir sürede yaklaşık 3 ay içinde tüm gücü bitti yani hemen bozuluyor uzun süre gitmiyor işallah senin ki gider
adam yeni çıktı gibi bi başlık atmış bende h.o (hayırlı olsun) dedim..
Mustafa Dümen
Üye
An_tr adlı arkadaşıma kesinlikle katılıyorum o bataryaların gücü 1kaç a tükeniyor sonunda tel bile açılmıyor o kadar berbat bir duruma geliyor anlayacagin
kacaksevgilim
Üye
Genede görünce heyecanlandım
"BL-5C Olan Bataryalarda ince 4C de sorunsuzca uymaktadır".Başka bir forumda böyle bir ifade gözüme çarptı.BL-5C bataryanın incesini bulursanız zaten şarj sorununuz çözülmüş demektir
eakar
Üye
Konu Sahibi
Bekle modu 6 günü az geçer
Da®kness
Üye
Bugün farkettim, 6300 telefonumun BL-4C 860 mAh bataryası şişmiş gibi görünüyor. Neden acaba. Bir tehlike yaratır mı ki?
.........zamanla şişiyor bazı bataryalar o kısa süre içinde tamamen kullanılmaz hale gelir yenı bır batarya alman yazım o bataryanın şişme nedenıde uzun sure sarj da kalmaktanmıs telefoncu ole demıstı bna
serkanenfo
Üye
orjinal olarak öyle bir batarya yok.yan sanayi alırsanız da 6 ay sürmeden performansı yüzde 50 azalacaktır.bunun yerine bitane bl-5c orjinal batarya alın, hafif törpüleyin.sık kullanımda bile 3 gün gidiyor.bizzat denedim.