Bizim arabanın yeni fotoğrafları (Dqn Desinq yeşil hyundai)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Bizim arabanın yeni fotoğrafları (Dqn Desinq yeşil hyundai)

(salih abi ve adem abi için :ehe)

(ben)

yorumlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Salihyet ve hltdesign

Odysseus

Odysseus

Üye
Kaça veriyodun Doğan bu arabayı :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Aldım gitti :anlas: :ehe Süper görünüyor ama

Consul9

Consul9

Üye
wlla fazla söze gerek yok;
güseell araba;)

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
kardeşim araban gerçekten güzel jantlarda yakışmış 3,4 yıl osnra rahat rahat kullan şimdide kullanda dikkat et ortalık aynasız kaynıyo :D

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Güle Güle Kullan Ama Hız Yapmadan 3 Yıl Sonra Yakarsın Ortalığı.Arabanın Rengi Çok Güzel Güneşte Güzel Belli Oluyor

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Güle Güle Kullan Ama Hız Yapmadan 3 Yıl Sonra Yakarsın Ortalığı.Arabanın Rengi Çok Güzel Güneşte Güzel Belli Oluyor

kardeşim araban gerçekten güzel jantlarda yakışmış 3,4 yıl osnra rahat rahat kullan şimdide kullanda dikkat et ortalık aynasız kaynıyo :D

wlla fazla söze gerek yok;
güseell araba;)

teşekkür ederim hepinize :) zaten geceleri çıkıyorum :naughty:

Bora

Bora

Üye
xzenon far da taktırırsan birde eksozlarla biraz uğraşırsan(abbart var mı bilmiyorum) havasından geçilmez kardeşim:D He bir de arkada spoiler(rüzgarlık) yok gözüme çarptı :D

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
xzenon far da taktırırsan birde eksozlarla biraz uğraşırsan(abbart var mı bilmiyorum) havasından geçilmez kardeşim:D He bir de arkada spoiler(rüzgarlık) yok gözüme çarptı :D

abi fotoda da görüldüğü gibi abart egzoz var devir egzozu var rüzgarlık istemiyorum çünkü bagajı deliyorlar ve ağırlıktan başka bi işe yaramıyor bana göre :D zenon fara gelince aracın farları beyaz ama (çakma zenon :ehe) sanayide sordum normal zenonu takımına 400 tl dedi Abi ben sonra gelirim dedim:ehe ama aklımda sislerle farları zenon yapıcam 600 lira fln gider diye düşünüyorum önerilerin ve yorumun için teşekkürler :)

hltdesign

hltdesign

Üye

vay be yakışıklı kardeşim benim :)

ya ilk önce seni cesaretinden dolayı kutluyorum herkes böyle plakayı açık bırakmaz fln arabanızda çpok güzel 10 numara :)

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim halit plaka konusuda önemli değil gizlim saklım yok çünkü ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
İçi çok hoşmuş, üstünde paralansın derler aslında ama :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Araba güzel , ama Connect benim için vazgeçilmez , bu yüzden gözümde beğenmedim :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yaşına göre çok büyük gösteriyorsun :eheAşırı mı geliştin :ehe ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Neyse bak konuna da puan verdim al :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt