SÜPER TASARIM ANLAYIŞIYLA HYUNDAI İ20 COUPE

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
SÜPER TASARIM ANLAYIŞIYLA HYUNDAI İ20 COUPE


Ayrıştırıcı ve göz alıcı tasarımı ile şimdi 2017 model Hyundai İ20 Coupe çok farklı. Bir spor arabada aradığınız her şey i20 Coupe da var. Daha dinamik ve hareketli tasarımıyla görenleri büyüleyecek. Farklı renk seçenekleri ve tasarımıyla sizin de Hyundai İ20 Coupe‘nuz olsun. Hyundai İ20 Coupe’un can alıcı noktalarını sizinle paylaşmaya çalışacağım.
2017 model Hyundai İ20 Coupe’u tanıtırken dış tasarımını göz ardı etmemek gerekiyor. Altıgen ön ızgarasıyla müthiş bir görüntü oluşturmuş. Ayrıca sportif yan çıtalar, karartılmış arka camlar, LED arka spot lambaları, arka sis farları i20 Coupe’un dikkat çekici çizgileri arasında. Bir araçta öncelikle dış görünüş dikkat çeker. Coupe model Hyundai da beklentilere cevap veren bir araç olarak değerlendirilebilir.
Aracın iç tasarımı da dış tasarımı kadar etkileyici. İ20 Coupe’un en can alıcı özelliklerinden biri içerisinde kullanılan siyah-mercan renk olarak dikkati çekiyor. Bu renk seçeneği sürüş konforunu da olumlu anlamda etkiliyor. Aracın dijital ön paneli de sürücüler için oldukça pratik. Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon ve direksiyona entegre kumanda İ20 Coupe’un iç tasarımında fark yaratıyor.
Hyundai İ20 Coupe, 6 ileri düz vitesi ile size mükemmele yakın bir performans sunuyor.1.4 MPi motoru, 100 beygir gücü ile 13.7 torka ulaşıyor. Aracın ayrıca otomatik şanzıman seçeneği de mevcut.
2017 model Hyundai İ20 Coupe keyifli sürüşün yanında güvenlik paketiyle dikkat çekiyor. Aracın sürücü ve yolcu güvenliğini sağlaması açısından oldukça etkileyici özellikleri var. Lastik basınç uyarısı, yokuş kalkış desteği, statik dönüş farları ile yolda güvenli olmayı sağlıyor. Ayrıca araç stabilite yöntemi ve elektronik denge sistemiyle de fark yaratıyor.
Hyundai İ20 Coupe sınıfın en konforlu araçlarından biri. Otomatik katlanabilir aynalar, hız sabitleyici ve hız limitleyici, eşlik etme özellikli farlar ile sürüş konforu sağlamayı unutmammış.
Her yönüyle farklı bir deneyim olarak karşımıza çıkan 2017 model yeni Hyundai İ20 Coupe’u almak için birçok neden var. Spor ve teknolojinin birleştiği araç heyecanlandırmayı başaracaktır eminim.
2017 Model İ20 Coupe’un iki modeli farklı donanımsal özelliklerle satışa sunulmaktadır. Bunlardan biri 1.4 benzinli motor ve düz vites seçeneğiyle 58.100 TL’ye satılırken, diğer model yine 1.4 benzinli motor ve otomatik şanzıman seçeneğiyle 63.100 TL’ye satışa sunulmaktadır.
31 Aralık 2017 tarihine kadar 20.000 TL’ye 20 ay %0 faizli vade seçeneğiyle sizleri Hyundai yetkili satıcılarına bekliyoruz. Bu fırsat kaçmaz.
 


Üst Alt