''iOS in the car” yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
''iOS in the car” yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı

Apple, çok yakında arabaların içinde de yerini alacak.

Akıllı telefon ve tabletlerde yer alan işletim sistemleri arasında rekabet her geçen gün daha da artarak devam ediyor. Baktığımızda iki büyük işletim sisteminin aslan payı olarak tabir edilebilecek bir oranı elinde bulundurduğunu görüyoruz. Bu işletim sistemlerinden bir tanesi Apple’ın iOS’u olurken, diğeri de Google’ın geliştirdiği Android işletim sistemi olmakta.

Bu iki büyük işletim sistemi Apple ve iOS, her ne kadar akıllı telefon ve tablet segmentinde çarpışsa da, çok yakında yeni bir alanda daha karşı karşıya gelecekler. Bu alan da otomobiller olacak.

Hatırlanacağı Apple WWDC 2013, Geliştirici Konferansı’nda Honda, Mercedes-Benz, Nissan, Ferrari, Chevrolet, Infinity, Kia, Hyundai, Volvo, Acura, Opel ve Jaguar gibi otomobil devlerinin aralarında bulunduğu 12 firmanın desteği ile “iOS in the Car”ı geliştirdiğini duyurmuştu.

WWDC 2013′de “iOS inthe Car” ile ilgili olarak fazla detay açıklanmamıştı. Ancak geliştirici Steven Troughton-Smith bazı yeni ekran görüntülerini paylaştı. Bakıldığında Haziran’da sunulan görseller ile farklılıklar göze çarpıyor.

Henüz geliştirme aşamasında olan iOS in the car’ın hangi otomobilde ilk olarak karşımıza çıkacağını merakla bekliyoruz.

“iOS in the car” yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı - MaxiCep

0MG90

0MG90

Üye
O otomobilin fiyatı bizim burada tavan yapar.
Acaba sadece harita mı olacak içinde? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt